Fostul iubit al lui George Michael, Fadi Fawaz, arestat după ce a distrus mai multe mașini

Fostul iubit al lui George Michael, Fadi Fawaz, arestat după ce a distrus mai multe mașini
Fadi Fawaz, pe vremea când era fericit alături de George Michael. FOTO: Getty Images
Autor: Dan L. Brumar
Data: 18 August 2020
Fadi Fawaz (47 de ani) a ajuns în custodia poliției, în weekend, după ce a lovit cu ciocanul mai multe autoturisme parcate în estul Londrei.

Fostul iubit al lui George Michael a fost filmat de trecători în timp ce lovea mai multe mașini, cu ciocanul. Fadi Fawaz a fost reclamat și ridicat de oamenii legii de pe stradă. El nu a opus rezistență, însă polițiștii au găsit asupra lui un cuțit și droguri de mare risc.

Citește și

Conform The Sun, care publică un material video filmat de un trecător, Fadi Fawaz a distrus trei autoturisme: un Mercedes, un BMW și o Toyota Auris, toate parcate regulamentar în East London. Întrebat de cel care îl filma de ce lovește mașinile, Fawaz a spus că sunt ale lui.

A ajuns să doarmă pe străzi

Fadi Fawaz, care a avut o relație de 5 ani cu artistul britanic George Michael, este cel care l-a găsit pe acesta decedat în casă, în prima zi de Crăciun a anului 2016. După moartea starului, Fawaz a continuat să locuiască în casa lui și se pregătea să intre în posesia averii de circa 110 milioane de euro.

FOTO: Profimediaimages.ro

Însă, familia lui George Michael l-a anunțat că el nu figurează în testamentul artistului și i-a cerut să plece din casa pe care o ocupa abuziv. Din vara anului trecut, Fadi Fawaz locuiește pe străzi sau în hoteluri ieftine.

Proprietarul autoturismului Toyota distrus a declarat jurnaliștilor britanici că l-a recunoscut pe Fawaz, căruia i-a plâns de milă. Acesta e de părere că bărbatul are nevoie de ajutor de specialitate.

E clar că are nevoie de ajutor. Familia lui George nu ar fi trebuit să-l părăsească”, a spus bărbatul.

Fotografii: Getty Images/Profimediaimages.ro

Vezi și VIDEO: Cum și-au petrecut George Piștereanu și Anna Lesko ultima zi înainte de plecarea în FERMA

FULLSCREEN
Fostul iubit al lui George Michael, Fadi Fawaz, arestat după ce a distrus mai multe mașini
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies