Fostul soț al medicului Adina Alberts s-a stins din viață la 66 de ani. Fusese diagnosticat cu Covid-19

Fostul soț al medicului Adina Alberts s-a stins din viață la 66 de ani. Fusese diagnosticat cu Covid-19
George Alberts și Adina Alberts. FOTO: Facebook
Citeste mai mult despre: Adina Alberts, COVID-19, George Alberts,
Autor: Dan L. Brumar
Data: 11 Octombrie 2020
George Alberts, fostul soț al dr. Adina Alberts, a murit după 3 săptămâni de suferințe la Institutul „Matei Balș”. Bărbatul de 66 de ani fusese diagnostic cu Covid-19.

Esteticiana Adina Alberts a anunțat pe rețelele sociale moartea fostului ei soț, bancherul George Alberts. Totodată, ea acuză o parte a personalului medical de indolență în tratarea pacientului lor. 

Citește și

S-a zbătut 3 săptămâni ca să supraviețuiască. Din păcate nu a reușit. Nu, nu l-a răpus această boală pandemică, deși se infectase cu Sars-Cov2, în urmă cu câteva săptămâni. Ci sistemul de sănătate românesc care este în mare parte bolnav și plin de bube! Sunt prea tristă acum ca să fac o analiză la rece. Și prea scârbită. Dar lucrurile nu trebuie să rămână așa. 

GEORGE ALBERTS s-a stins aseară, la 66 de ani, răpus de crasa indolență a unor membri ai personalului medical dintr-un mare spital public bucureștean”, a scris aceasta pe Facebook.

Născut în Olanda, George Alberts a venit în România în urmă cu 25 de ani. A fost director general adjunct la o importantă bancă din România. În 2007 a divorțat de Adina Alberts.

De naționalitate olandeză, a iubit România imediat ce a pus piciorul pe aceste meleaguri. Se întâmpla asta în urmă cu 25 de ani! Dar țara asta i-a venit de hac! Dumnezeu să-l ierte și să îl primească alături de EL!”, a mai scris fosta soție pe rețeaua socială. 

Azi, Adina Alberts e căsătorită cu omul de afaceri Viorel Cataramă.

Fotografii: Facebook/Adina Alberts/George Alberts

Vezi și VIDEO: FERMA. În Plus, episodul 15: Declarațiile lui Paul Diaconescu despre George Burcea

FULLSCREEN
Fostul soț al medicului Adina Alberts s-a stins din viață la 66 de ani. Fusese diagnosticat cu Covid-19
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies