FOTO Emma Răducanu, întâlnire emoționantă cu părinții după victoria de la US Open

FOTO Emma Răducanu, întâlnire emoționantă cu părinții după victoria de la US Open
Emma Răducanu este prima jucătoare din Regat care se impune la US Open din 1968 încoace. FOTO: Getty Images
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 17 Septembrie 2021
Data actualizare: 17 Septembrie 2021
Emma Răducanu a ajuns acasă, la Bromley, după 7 săptămâni în care a fost în turnee. Învingătoarea de la US Open a fost întâmpinată de tatăl ei, Ion Răducanu. De ce a lipsit mama ei de la ședința foto.

Emma Răducanu a ajuns la Londra, joi, cu o aeronavă care a decolat de la New York. De la aeroport, tânăra de 18 ani a fost escortată de poliție până în Bromley, unul dintre cele 32 de districte ale Londrei unde jucătoarea de tenis locuiește cu părinții.

Tatăl ei, Ion (Ian) Răducanu a așteptat-o la aeroport și a condus-o acasă. Cei doi au oferit imaginile zilei, când au acceptat să realizeze o ședință foto la destinație. 

E un sentiment minunat să fiu din nou acasă. Am fost plecată vreme de 7 săptămâni, așa că e atât de bine că m-am întors”, a declarat Emma Răducanu pentru Independent.

FOTO: Profimediaimages.ro Vezi mai multe poze în GALERIA FOTO de mai jos!

Mama sportivei, Renee Răducanu, nu a vrut să apară în ședința foto, fiind o persoană discretă. Ambii părinți ai Emmei Răducanu lucrează în domeniul finanțelor.

Emma Răducanu ar putea veni în România

Câștigătoarea de la US Open ar putea veni în România luna viitoare. Ea a fost invitată la turneul de tenis Transylvania Open, care va avea loc între 25 și 31 octombrie la Cluj-Napoca.

La turneul de la Cluj și-a anunțat deja prezența Simona Halep, unul dinte idolii tinerei Emma Răducanu.

Simona Halep s-a căsătorit civil, la 15 seprembrie 2021, cu Toni Iuruc. Ceremonia a avut loc la Constanța. Nunta va avea loc anul viitor.

Fotografii: Getty Images/Profimediaimages.ro

Vezi și VIDEO:




VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies