Fotografia cu Gerard Pique și amanta lui ar fi apărut pe net din răzbunare: „Ratatule. Ți s-a urcat la cap”

Fotografia cu Gerard Pique și amanta lui ar fi apărut pe net din răzbunare: Ratatule. Ți s-a urcat la cap
Citeste mai mult despre: Gerard Pique, amanta, Twitter,
Autor: Iulian Ioncea
Data publicarii: 23 Iunie 2022
Data actualizare: 23 Iunie 2022
Una dintre cele mai răsunătoare despărțiri din acest an este, fără doar și poate, cea dintre Gerard Pique și Shakira, care s-ar fi produs în urmă cu aproximativ o lună.

După ce informația s-a viralizat în mediul virtual, presa din Spania a oferit și un presupus motiv pentru care Gerard Pique și Shakira s-ar fi despărțit: fotbalistul a înșelat-o în nenumărate rânduri pe artistă! Mai mult decât atât, s-a spus și că sportivul ar avea de ceva timp o amantă a cărei identitate a rămas anonimă, dar despre care se știe că este studentă și blondă.

Jurnaliștii de la Marca au preluat de pe Twitter și o fotografie în care Gerard Pique apare alături de tânără, imagine care ar fi fost realizată în Suedia, acolo unde fotbalistul a participat la evenimentul „Brilliant Minds”, care are ca scop dezvoltarea sportului.

Însă acum noi informații au ieșit la iveală despre presupusa amantă a lui Gerard Pique, care între timp i-ar fi devenit iubită oficială, dar pe care încearcă pe cât posibil să o țină ascunsă. Din câte se pare, fotografia în care fotbalistul apare alături de tânăra blondă a fost postată pe internet din răzbunare, de către patroana clubului în care se afla sportivul. Femeia a luat această decizie după ce Gerard Pique a refuzat să îi salute fiul!

„Ascultă-mă, ratatule. Probabil că toate fetele de la acea petrecere voiau să facă sex cu tine, dar eu, când te văd, mă gândesc la fiul meu. Te-am rugat să-l saluți pe fiul meu, dar ai spus nu. De ce? Pentru că poți dribla cu o minge? Asta nu mă impresionează. Mă întristează că faima ți s-a urcat la cap. Este patetic. Karma se va răzbuna pe tine. Nu a fost nepoliticos, ci doar arogant. Bănuiesc că pentru că e un fotbalist cunoscut. Am făcut poza pentru a o posta le mine pe Instagram”, a scris pe internet Katrin Zytomierska, cea care a făcut publică poza. Apoi, potrivit celor de la Daily Mail, ea ar fi șters mesajul.

Vezi și: Trucuri de editing pentru TikTok
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies