Fotografie de arhivă cu 3 Sud Est! Cum arătau Laurențiu, Mihai și Viorel pe vremea când nu erau cunoscuți

Fotografie de arhivă cu 3 Sud Est! Cum arătau Laurențiu, Mihai și Viorel pe vremea când nu erau cunoscuți
Autor: Iulian Ioncea
Data publicarii: 07 Aprilie 2021
Data actualizare: 07 Aprilie 2021
În prezent, 3 Sud Est este una dintre cele mai iubite formații din România, melodiile lor reușind să cucerească publicul de mai bine de 20 de ani. Iar cel mai recent hit al lor, „Jumătatea mea mai bună”, piesă interpretată alături de Andra, a stat 10 zile în trending pe locul 1 și a adunat peste 13 milioane de vizualizări pe YouTube în mai puțin de trei săptămâni.

Laurențiu Duță, Mihai Budeanu și Viorel Șipoș nu doar că au reușit să fie mereu în topurile muzicale, dar și-au păstrat și publicul aproape, reușind să se reinventeze de la un an la altul.

În urmă cu doar câteva ore, cei trei au dorit să le facă o surpriză fanilor și au postat pe pagina lor oficială de Facebook o fotografie realizată în anul 1992, în timp ce erau în tren și mergeau spre Neptun. Chiar dacă formația 3 Sud Est nu fusese încă înființată, Laurențiu, Mihai și Viorel erau prieteni foarte buni și păreau de nedespărțit.

„Din sertarul cu amintiri: Prima noastră poză împreună a fost în anul 1992, înainte cu 5 ani de înființarea trupei 3 Sud Est! Eram în tren și mergeam spre Neptun”, au scris cei de la 3 Sud Est.

#dinsertarulcuamintiri: Prima noastră poză împreună a fost în anul 1992, înainte cu 5 ani de înființarea trupei 3 Sud...

Publicată de 3 SUD EST pe Miercuri, 7 aprilie 2021

foto: PR Cat Music

Pe VOYO.RO poți urmări emisiunile preferate cu 24 de ore în avans! Vezi și noua ofertă de filme și seriale, doar pe voyo.ro

Vezi și: Miliția Modei cu Costi Diță: „Salma Hayek îmi dă senzația de bombă cu ceas!”
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies