Fran Drescher, răvășitoare și la 63 de ani. Cum arată actrița din ”Dădaca” și în ce proiect este implicată

Fran Drescher, răvășitoare și la 63 de ani. Cum arată actrița din Dădaca și în ce proiect este implicată
sursa foto: ProfiMedia/Getty Images
Citeste mai mult despre: Fran Drescher, Dadaca, The Nanny,
Data publicarii: 24 Martie 2021
Data actualizare: 24 Martie 2021
La 63 de ani, Fran Drescher încă se menține într-o formă de invidiat.

Actrița devenită celebră datorită rolului din serialul ”Dădaca” a trecut prin multe provocări de-a lungul vieții, însă acum pare că se află într-o perioadă liniștită, în care se ocupă de diverse proiecte profesionale. 

Fran Drescher este implicată în dezvoltarea vrersiunii de musical a serialului ”Dadacă” pentru Broadway, alături de Peter Marc Jacobson, fostul ei soț. 

În perioada de lockdown, actrița s-a axat pe procesul de regăsire, declarând că: ”M-am folosit de această oportunitate pentru a mă bucura de mine, fără presiune și stres”.

În 2000, Fran Drescher a fost diagnosticată cu cancer uterin, după doi ani în care opt doctori nu au reușit să îi pună un diagnostic corect. 

”Sunt foarte fericită și conectată cu mine. Întotdeauna spun că sunt într-o relație cu mine și că merge destul de bine. Pentru prima dată, mă simt împăcată că sunt singură”, a explicat Fran, făcând referire că nu a mai fost implicată în nicio relație serioasă după mariajul cu Jacobson.

Pe VOYO.RO poți urmări emisiunile preferate cu 24 de ore în avans. Vezi și noua ofertă de filme și seriale, doar pe voyo.ro!
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies