Fratele lui Dani Mocanu, din nou după gratii, la scurt timp de la eliberare. Ce au decis judecătorii

Fratele lui Dani Mocanu, din nou după gratii, la scurt timp de la eliberare. Ce au decis judecătorii
Citeste mai mult despre: dani mocanu, arest, fratele lui dani mocanu,
Autor: Lorena Martin
Data publicarii: 25 Noiembrie 2022
Data actualizare: 25 Noiembrie 2022
Nando Mocanu, fratele cunoscutului manelist Dani Mocanu, ajunge din nou în spatele gratiilor pentru tentativă de omor. Iată ce au decis judecătorii la scurt timp de la eliberare!

Dani Mocanu și fratele lui, Nando, au fost protagoniștii unui adevărat scandal în luna august a acestui an, atunci când au bătut cu brutalitate un bărbat într-o benzinărie. Anterior, cei doi au mai avut tangențe cu victimele, iar polițiștii i-au acuzat pe cei doi de tentativă de omor.

Imaginile de pe camerele de luat vederi s-au viralizat rapid, iar cei doi au ajuns în fața procurorilor. Inițial, manelistul a fost pus în arest la domiciliu, în timp ce fratele lui a rămas în spatele gratiilor. Totuși, recent, Nando a fost eliberat, fiind aplicată aceeași procedură precum la artist. Atunci când nimeni nu se aștepta, judecătorii au hotărât ca fratele lui Dani Mocanu să se întoarcă după gratii!
 

Decizia a fost luată după ce Parchetul a făcut contestație măsurii inițiale de plasare din arest preventiv în arest la domiciliu, iar cererea a fost aprobată.

”Admite contestaţia formulată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeş, împotriva încheierii din data de 17 noiembrie 2022, privind pe inculpatul MOCANU IONUŢ NANDO, în prezent aflat în stare de arest preventiv în cadrul Centrului de reţinere şi arestare preventivă – Inspectoratul De Poliţie Judeţean Argeş. Desfiinţează în parte încheierea criticată, cu privire la inculpatul Mocanu Ionuţ Nando şi rejudecând, constată legalitatea şi temeinicia măsurii arestării preventive dispusă cu privire la inculpatul Mocanu Ionuţ Nando, pe care o menţine, până la o nouă verificare, potrivit legii. Definitivă.

Pronunţată astăzi, 21 noiembrie 2022, la Curtea de Apel Piteşti – Secţia Penală şi pentru cauze cu minori şi familie, prin punerea soluţiei la dispoziţia contestatorului şi procurorului prin mijlocirea grefei instanţei, în condiţiile art. 405 alin. 1 Cod de procedură penală”, au comunicat judecătorii.

După incidentul din benzinărie, Dani Mocanu și fratele lui au părăsit România și au plecat în Italia. La întoarcere, aceștia au fost așteptați pe Aeroportul Henri Coandă.

Sursă foto: Dani Mocanu/Facebook, Arhivă ProTV

VEZI ȘI VIDEO:

 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies