Fratele lui Kim Kardashian, bătut de Blac Chyna, fosta sa logodnică: „La început am crezut că e o joacă”

Fratele lui Kim Kardashian, bătut de Blac Chyna, fosta sa logodnică: La început am crezut că e o joacă
Rob Kardashian și Blac Chyna au fost împreună un an și au o fetiță. FOTO: Getty Images
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 28 Aprilie 2022
Data actualizare: 28 Aprilie 2022
Rob Kardashian, singurul frate al starletei Kim Kardashian, a dezvăluit că a luat bătaie de la fosta sa logodnică, în urma unui conflict iscat între ei înainte să se despartă. Tânărul de 35 de ani susține că fotomodelul l-a lovit cu o tijă metalică și l-a amenințat cu pistolul. 

Rob Kardashian și Blac Chyna au avut o relație plină de năbădăi în perioada 2016-2017, pigmentată cu acuzații de infidelitate, lupte pentru tutela unicului lor copil și agresiuni fizice.

Fratele mai mic al celebrei Kim Kardashian susține că în toiul scandalului lor, ea l-a amenințat cu un pistol, după care a pus mâna pe o tijă metalică și l-a lovit peste față și pe spinare.

Totul s-ar fi petrecut în noaptea de 14 decembrie 2016, când logodnica lui a devenit agresivă. Anterior amândoi se amuzaseră copios realizând niște postări pe rețelele sociale.

Mi-a rupt cămașa, mai devreme în acea seară, și postam pe Snapchat cum aruncam cu bani în jurul nostru. La început am crezut că e o joacă. Nu credeam că va deveni serioasă decât atunci când a scos a doua oară arma la mine... nu îndrepți o armă spre capul logodnicului tău, indiferent dacă crezi că e încărcată sau nu”, a spus Rob Kardashian, adăugând că partenerea sa i-a aplicat apoi „mai multe lovituri în față și pe spinare”, cu o tijă metalică.

Declarațiile au fost făcute la tribunal, unde cei doi se judecă după ce s-au despărțit cu scandal, scrie Page Six.

Conform bărbatului, Blac Chyna era sub influența substanțelor interzise și a alcoolului. Fotomodelul nu a reacționat, deocamdată, la acuzele fostului logodnic.

Cei doi s-au logodit în aprilie 2016, iar în mai 2016 au anunțat că vor avea un copil. Fiica lor, Dream Renee, s-a născut în noiembrie 2016. La scurt timp după acest eveniment, Rob și Blac Chyna s-au despărțit. 

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO: 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!