Fuego, adevărul despre averea sa: „Sunt un om chibzuit”

Fuego, adevărul despre averea sa: Sunt un om chibzuit
Citeste mai mult despre: Fuego, avere,
Autor: Iulian Ioncea
Data publicarii: 02 Noiembrie 2021
Data actualizare: 02 Noiembrie 2021
Fără doar și poate, unul dintre cei mai cunoscuți artiști din România este Fuego, iar în perioada următoare vom auzi tot mai des numele lui, deoarece se apropie sărbătorile de iarnă.

Așa cum deja ne-am obișnuit, colindele sale vor „inunda” casele românilor în luna decembrie, astfel că averea lui se va înmulți datorită acestui lucru.

Zilele trecute, Fuego chiar a vorbit despre resursele lui financiare, afirmând, potrivit Libertatea, că este un om care se gândește la ziua de mâine.

„Eu sunt un om chibzuit şi nu fac extravaganţe de nici un fel. Am reuşit să-mi pun deoparte anumite resurse, dar dacă n-aş avea activitate deloc un timp mai lung, pentru că eu din asta trăiesc, din asta îmi plătesc facturile, ratele, angajaţii, toată producţia, n-aş rezista foarte mult. Eu sunt un artist independent, care-şi susţine singur, din banii proprii, tot ce face, de la online, la piese, orchestraţii, ţinute, producţii, concerte, absolut tot. Nu e foarte simplu şi oricât ai avea pus deoparte, la un moment dat, sacul tot se termină. Nu mă plâng, nu e cazul de aşa ceva. Mereu am considerat că trebuie să mă gândesc şi la ziua de mâine, chiar dacă trăiesc intens clipa zilei de azi! În primul rând, n-aş putea sta fără să fac nimic. Nu-mi permit acest «lux», pentru că nu mă reprezintă şi pentru că eu exist prin ceea ce fac, dincolo de partea financiară”, a spus Fuego.

Vezi și: TikTokJobs: Muzică
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies