Gabby Petito, supranumită „Fiica Americii”, găsită moartă în parc

Gabby Petito, supranumită bdquo;Fiica Americii , găsită moartă în parc
Citeste mai mult despre: Gabby Petito, brian laundrie, fiica americii,
Autor: Iulian Ioncea
Data publicarii: 21 Septembrie 2021
Data actualizare: 22 Septembrie 2021
Urmărită de aproape 1 milion de persoane pe Instagram și considerată o influenceriță de top în SUA, Gabby Petito, supranumită „Fiica Americii”, a murit la doar 22 de ani, trupul ei neînsuflețit fiind găsit într-un parc național din statul Wyoming.

Potrivit presei din Statele Unite, Gabby Petito nu a mai postat nimic pe Instagram de pe 26 august, atunci când se afla în vacanță alături de logodnicul ei, Brian Laundrie. Cei doi plecaseră în excursie încă din luna iulie, cu mașina, însă pe 1 septembrie Brian Laundrie s-a întors singur în Florida, refuzând să discute cu oamenii legii sau cu familia lui Gabby Petito.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gabby (@gabspetito)

La 10 zile de la întoarcerea bărbatului, familia tinerei a dat-o dispărută, iar în acest fel s-a descoperit că pe 12 august, poliția din Utah a fost solicitată după ce o tânără a fost agresată de iubitul ei. Tânăra era chiar cea supranumită „Fiica Americii”!

Gabby Petito le-a spus oamenilor legii că se ceartă tot mai des cu partenerul ei, dar nu a dorit să depună plângere împotriva lui. Iar acum, la mai bine de o lună după acea ceartă, tânăra în vârstă de 22 de ani a fost găsită moartă.

„Identificarea criminalistică nu a fost finalizată 100% pentru a confirma că am găsit-o pe Gabby, dar familia ei a fost informată”, au afirmat cei de la FBI.

Acum, polițiștii au afirmat că Brian Laundrie este considerat persoană de interes în acest caz, dar nu nu l-au pus sub acuzare. Însă tânărul a dispărut de aproximativ o săptămână, familia lui afirmând că a fost văzut ultima dată în Florida, pe 14 septembrie.

foto: Instagram Gabby Petito
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies