George Burcea ar fi părăsit căminul conjugal! Divorțează de Andreea Bălan?

George Burcea ar fi părăsit căminul conjugal! Divorțează de Andreea Bălan?
Citeste mai mult despre: Andreea Balan, George Burcea,
Autor: Iulian Ioncea
Data: 21 Februarie 2020
Andreea Bălan a postat zilele trecute pe rețelele de socializare un mesaj în urma căruia toată lumea a bănuit că ea și soțul ei, actorul George Burcea, ar fi la un pas de divorț.

Chiar dacă ei ar fi negat că relația lor nu mai funcționează cum trebuie, zvonurile s-au întețit, iar George Burcea chiar a trebuit să răspundă unor întrebari incomode, mai ales că el nu mai poartă de ceva vreme verigheta.

„Am fost la repetiţii de teatru, am început două spectacole noi, scriu la un roman, la o piesă de teatru. Să vorbim despre ce fac eu! Eu nu stau să-mi urmăresc oamenii. Pentru ceea ce postează Andreea, pentru ceea ce spune Andreea, să o inviţi pe ea. Nu comentez ceea ce face Andreea. Noi ne dorim de foarte mult timp să separăm lucrurile alea profesionale. În casă suntem o familie, încercăm să ne împărţim treburile, să ne organizăm timpul. Suntem şi acum împreună, de acasă vin! Am fost în vacanţă, apoi am filmat, avut repetiţii, am scris, am avut filmări… să mai fac şi vlog? Nu mai pot. Ceea ce se întâmplă între noi rămâne în casă”, a spus George Burcea într-o emisiune TV.

Cu toate că actorul a precizat că locuiește în aceeași casă cu soția lui, paparazzi de la Cancan l-au surprins pe George Burcea în ultimele două nopți în timp ce înnopta într-o altă locuință! Potrivit sursei citate, soțul Andreei Bălan a fost luat de la teatru cu mașina de către un prieten și, după ce au fost să mănânce, au mers împreună într-un apartament din Vitan, din care nu au mai ieșit până dimineață.

Fotografiile în cauză arată, potrivit celor de la Cancan, că mariajul Andreei Bălan și al lui George Burcea nu mai este atât de stabil și că în orice moment se poate vorbi despre divorț. Și chiar despre asta vorbea și cântăreața în mesajul de la care au pornit toate speculațiile!

„Bărbaților le plac femeile puternice. Da. Dar doar ca să le cucerească. Nu-și doresc să trăiască alături de ele. Se zbat să le cucerească, doar ca să-și demonstreze lor și celor din jur valoarea. Uite, frate, ce femeie capabilă mi-am tras eu! Femeile puternice sunt o provocare pentru ei. Sunt un examen. Sunt o confirmare. Doar că, după ce își fac demonstrația de forță, abdică. Fug. Pleacă. De ce? Pentru că femeile puternice sunt obositoare. Orice ar face ele și oricum ar face, când el se reflectă în ea, se vede mărunt, nerealizat, frustrat. Pe ea o vede ca pe o scorpie carieristă și autoritară”, a scris Andreea Bălan pe rețelele de socializare.

Vezi și: Connect-r și Misha, o nouă conexiune după divorț
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO