George Burcea, confesiuni despre trecut. „Am dat șpagă 1.000 de dolari”

George Burcea, confesiuni despre trecut. Am dat șpagă 1.000 de dolari
Autor: Diana Oprea
Data publicarii: 23 Iulie 2021
Data actualizare: 23 Iulie 2021
George Burcea s-a remarcat în mai multe filme și emisiuni TV, printre care show-ul „Ferma – Orășeni vs. Săteni”, de la PRO TV. Puțini știu că, înainte de a merge pe drumul actoriei, George Burcea și-a câștigat existența din alte meserii. 

Invitat la podcastul „Stai să zic eu”, cu Dragoș Mușat (Tetelu) și Cosmin Natanticu, actorul a povestit o întâmplare din trecut, dezvăluind că a vrut să se facă marinar.  

„De Revelion, în perioada 2003-2004, eram la Botoșani și a venit un amic de-al unui prieten de-al meu, la care stăteam în apartament, foarte bogat. Era unul dintre cei mai bogați oameni din Botoșani, la acea vreme, Cătălin îl cheamă. M-a întrebat ce fac acolo și i-am spus că vreau să mă fac marinar și că vreau să ajung în Constanța. Apoi, îmi povestește că a cumpărat o casă la Eforie Sud, că nu stătea nimeni și că ar avea nevoie de cineva care să aibă grijă de casă. Câteva luni mai târziu mi-am încheiat situația la liceu, eram în clasa a IX-a și mi-am făcut transferul la Eforie Sud, pentru clasa a X-a. Acum este unul dintre cei mai buni prieteni de-ai mei”, își amintește actorul.

George Burcea și-a urmat visul, astfel încât după terminarea liceului s-a înscris la Facultatea Maritimă în Constanța. 

„Imediat după ce-am terminat facultatea am dat șpagă 1000 de dolari. La liceu, mă apropiasem de doamna mea dirigintă, a fost ca o mamă pentru mine. I-am spus că îmi doresc să devin marinar, că am fost la o agenție să pot să plec pe mare și mi-a cerut șpagă 1000 de dolari, iar dacă îi dau banii imediat, pot pleca pe mare în cinci zile. Doamna dirigintă s-a uitat la mine, s-a dus, iar în câteva minute a venit și mi-a dat banii. Era foarte bogată (…). Am plecat pe mare, am fost marinar doi ani de zile. Bunicii mei erau foarte supărați că fugisem de acasă (…)', a adăugat George. 

Poți urmări podcastul integral aici.


George Burcea s-a născut pe 15 ianuarie 1988, în Eforie Sud. A absolvit Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică "I.L. Caragiale" și a jucat în filmele „Prietena mea e mafiotă” (2015),  „Regele Singh” (2015), „Comrade Detective”(2017) „Say Yes” (2018), „Dawn of Night” (2020). 

În 2017 actorul s-a căsătorit cu interpreta Andreea Bălan. Cei doi au împreună două fetițe. După 4 ani, cuplul s-a despărțit, iar George a început o relație cu Viviana Sposub, alături de care a participat în cadrul emisiunii „Ferma. Orășeni vs. Săteni”, de la PRO TV.

Sursă foto/ Instagram/ george_burcea
Vezi și:


 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies