George Burcea: "Eu știu cum este sã nu ai ce mânca sau sã mãnânci din gunoi"

George Burcea:  Eu știu cum este sã nu ai ce mânca sau sã mãnânci din gunoi
Citeste mai mult despre: George Burcea, copilare, marturisiri,
Data: 31 Iulie 2020
Goerge Burcea nu a ascuns niciodată că a avut o copilărie nefericită, deși de multe ori s-a ferit să dea detalii.

Au fost, e adevărat, momente când a vorbit despre faptul că în primii ani a fost victima violenței în familie și chiar s-a implicat în proiecte care vizau combaterea acestui fenomen.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Începând de astazi voi fi parte din echipa @salvaticopiii_iasi , iar împreunã ne dorim sa-i ajutam pe cei 120 de copii care frecventeazã zilnic centrul pentru a lua o masa caldã sau a participa la diferite activitati extrascolare. Din fericire eu stiu cum este sã nu ai ce mânca ( sau sã mãnânci din gunoi), sã nu ai unde dormi sau sã provii dintr-o familie dezorganizatã care nu poate sã-ti ofere tot ceea ce ai nevoie pentru a dezvolta maturul de mâine. Tot din fericire eu am depãsit acele momente, iar astazi imi doresc sã fiu lângã voi, asa cum multi au fost lângã mine în acea perioadã. Vã multumesc din inimã cã m-ati ales, @m_ade_m88 & Anca Busuianu ????❤️

O postare distribuită de GEORGE BURCEA (@george_burcea) pe

 

Cu toate acestea abia acum, în pragul unui alt proiect umanitar, de data aceasta desfășurat pentru Salvați Copiii, a descris prin câte a trecut. Pe pagina sa de Instagram, alături de o poza inspirațională, George Burcea a scris:

“Începând de astazi voi fi parte din echipa @salvaticopiii_iasi , iar împreunã ne dorim sa-i ajutam pe cei 120 de copii care frecventeazã zilnic centrul pentru a lua o masa caldã sau a participa la diferite activitati extrascolare. Din fericire, eu stiu cum este sã nu ai ce mânca ( sau sã mãnânci din gunoi), sã nu ai unde dormi sau sã provii dintr-o familie dezorganizatã care nu poate sã-ti ofere tot ceea ce ai nevoie pentru a dezvolta maturul de mâine. Tot din fericire eu am depãsit acele momente, iar astazi imi doresc sã fiu lângã voi, asa cum multi au fost lângã mine în acea perioadã. “

Fosta sa soție, Andreea Bălan, se pare că la rândul ei a rămas cu anumite traume din copilărie și adolescență. Cu toate acestea, a mărturisit în repetate rânduri că terapia făcută cu un psiholog a ajutat-o foarte mult și chiar a recomandat acest demers oricui vrea o viață mai bună. 

PE PRO TV PLUS PUTEȚI "ÎNTREBAREA MESEI ROTUNDE":FOTO: Facebook George Burcea
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies