George Burcea, topit după iubita sa! Locul special în care a dus-o actorul pe Viviana Sposub

George Burcea, topit după iubita sa! Locul special în care a dus-o actorul pe Viviana Sposub
Citeste mai mult despre: George Burcea, Viviana Sposub,
Autor: Alina Popa
Data publicarii: 17 Februarie 2021
Data actualizare: 20 Februarie 2021
George Burcea și Viviana Sposub s-au îndrăgostit în cadrul emisiunii “Ferma. Orășeni vs. Săteni” și deși mulți au fost sceptici la început cu privire la povestea lor de dragoste, cei doi au demonstrat că au o relație solidă.

Sunt împreună, se iubesc și fac paradă de gesturi tandre pe rețelele de socializare. George Burcea i-a făcut recent o surpriză iubitei sale și a dus-o s-o cunoscă pe una dintre cele mai importante femei din viața sa.

“La bunica. M-am întors în locul copilăriei. Mai mare și cu o inimă în plus”, este mesajul postat de George Burcea pe Instagram. Postarea este însoțită și de o fotografie cu cei doi într-o ipostază tandră, în casa bunicii actorului. 

Mai multe poze cu George Burcea și Viviana Sposub în galeria foto de mai jos

“Superbi! Fata asta știe să fie și simplă. Să nu uitați niciodată de unde ați plecat”, “Ți-ai găsit o fată după sufletul și inima ta. Să fiți tot timpul așa simpli și frumoși!”, “O poză cât o mie de cuvinte!”, “Perfecți în orice cadru!”, “Cu Andreea nu te-am văzut așa la bunica ta. Bravo! Să fii fericit și să ai grijă și de fetițe!”, sunt doar câteva din mesajele postate de internauți.

Fotografii: Instagram George_burcea

Vezi și VIDEO: 


 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies