George, Charlotte și Louis, prima apariție pe covorul roșu! Imagini adorabile cu odraslele Ducilor de Cambridge

George, Charlotte și Louis, prima apariție pe covorul roșu! Imagini adorabile cu odraslele Ducilor de Cambridge
Autor: Alina Popa
Data publicarii: 12 Decembrie 2020
Data actualizare: 12 Decembrie 2020
Cel mai iubit cuplu regal din lume și-a făcut apariția pe covorul roșu la un spectacol de pantomimă, susținut la teatrul London Palladium. Kate și William au fost însoțiți de cei trei copii, spre încântarea celor prezenți la eveniment. George, Charlotte și Louis au crescut și sunt adorabili!

Odraslele ducilor de Cambridge au fost în centrul atenție atât pe covorul roșu, dar și în sala de spectacol! Mai multe fotografii de la eveniment au fost postate și pe contul oficial de Instagram al Ducilor de Cambridge, iar admiratorii n-au mai contenit cu laudele. 

Cei doi părinți au pășit mândri și cu un zâmbet larg pe covorul roșu, ținându-i de mână pe George (7 ani), Charlotte (5 ani) și Louis (2 ani). Dacă de mezin s-a ocupat Kate Middleton, William i-a avut în grijă pe George și Charlotte. Micuțul Louis părea vrăjit de tot ceea ce se întâmplă în jurul lui, în timp ce George și Charlotte aveau o atitudine relaxată în fața camerelor de filmat. 

Internauții s-au bucurat să-i vadă în formulă completă și s-au minunat de cât de mult au crescut copiii ducilor de Cambridge. Fotografiile postate pe KesingtonRoyal, contul oficial de Instagram, au adunat în mai puțin de zece ore mii de comentarii. “Ce mari sunt copiii! Cea mai frumoasă familie regală!”, “Nu pot să cred cât de mari au crescut și cât sunt de drăguți”, “Ce surpriză frumoasă. Mulțumim că împărtășiți asta cu noi”, “Definiția familiei regale? Doar uitați-vă la ei!”, “Ce mari s-au făcut! E momentul pentru bebelușul cu numărul 4” sau “Micuțul Louis este adorabil. Seamănă cu tatăl lui Kate” – sunt doar câteva mesaje postate de fanii cuplului regal.


Vezi cât de adorabili sunt George, Charlotte și Louis în galeria foto de mai jos

Kate și William au participat la spectacolul “Pantoland at the Palladium”, iar ducele de Cambridge a ținut și un discurs în care le-a mulțumit artiștilor pentru eforturile depuse în aceste vremuri grele, potrivit People. Show-ul a avut loc cu respectarea restricțiilor impuse de pandemia de Covid-19 în Marea Britanie. 

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO: Întrebarea Mesei Rotunde cu Medeea Marinescu: „Marius Manole, îmi pare rău!”

VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies