George Clooney a refuzat odată 35 de milioane de dolari pentru o zi de muncă și a explicat de ce

George Clooney a refuzat odată 35 de milioane de dolari pentru o zi de muncă și a explicat de ce
George Clooney nu mai are griji financiare. FOTO: Getty Images
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 06 Decembrie 2021
Data actualizare: 25 Decembrie 2021
George Clooney are o avere estimată la 500 de milioane de dolari și își alege cu mare grijă proiectele și afacerile în care intră. Actorul de 60 de ani a mărturisit că odată a refuzat o plată de 35 de milioane de dolari pentru un minim de efort și a explicat rațiunile acestei alegeri.

Starul american a vorbit cu jurnaliștii de la The Guardian despre succes și avere și a declarat că acum are destui bani încât să fie extrem de selectiv când vine vorba de alegerea proiectelor pe care le susține.

George Clooney a povestit că a fost abordat de o companie aeriană pentru o reclamă, contract care i-ar fi adus o sumă colosală. A refuzat colaborarea, explicând și motivul.

Mi s-au oferit 35 de milioane de dolari pentru o zi de muncă pentru o reclamă la o companie aeriană, dar am vorbit cu Amal (soția sa – n.red.) și am decis că nu merită. A fost [asociată cu] o țară care, deși este un aliat, uneori e discutabil, așa că m-am gândit: dacă îmi ia un minut din somn, nu merită”, a spus actorul în interviu.

Citește și: George Clooney, cel mai scump cadou pentru prieteni: „Fără ei n-aș avea toate astea”

În afară de actorie, Clooney a investit în propriul brand de tequila, alături de doi prieteni. În 2017, la 4 ani după ce au pus pe picioare afacerea, cei trei parteneri au vândut-o cu un miliard de dolari.

Actorul, care de-a lungul carierei bogate a primit salarii impresionante pentru rolurile sale, a semnat un contract bănos cu un cunoscut brand de cafea. Contractul de imagine i-au adus până acum în conturi 40 de milioane de dolari.

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO:
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!