George W. Bush și Michelle Obama sunt prieteni la cataramă: „Este un bărbat frumos și dulce”

George W. Bush și Michelle Obama sunt prieteni la cataramă: bdquo;Este un bărbat frumos și dulce
George W. Bush și Michelle Obama. FOTO: Getty Images
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 19 Aprilie 2021
Data actualizare: 19 Aprilie 2021
Viziunile politice diferite nu i-au putut ține la distanță unul de altul. George W. Bush și Michelle Obama au surprins cu relația lor de prietenie, care datează de ani buni.

Două evenimente publice, care au devenit virale, au determinat-o pe Michelle Obama să vorbească deschis despre relația de prietenie pe care o are cu fostul președinte american George W. Bush. Fosta Primă Doamnă a SUA în perioada 2008-2016 a dezvăluit că a descoperit o latură a lui Bush pe care mulți nu o știu.

Este un bărbat frumos, amuzant, amabil și dulce”, a mărturisit soția lui Barack Obama într-un interviu acordat fiicei lui Bush, Jenna Bush Hager.

Camerele video au surprins două momente de afecțiune rară pe care fostul președinte le-a exprimat în public, în timpul a două înmormântări.

În septembrie 2018, la înmormântarea fostului senator John McCain, George W. Bush i-a strecurat în palmă o bomboană mentolată, în timpul slujbei de adio. Barack Obama a văzut scena și a zâmbit surprins.

Fostul președinte a repetat gestul în decembrie 2018, la înmormântarea tatălui său, George Bush senior. Atunci, Bush junior s-a apropiat de Michelle Obama și i-a strecurat în palmă încă o bomboană. Gestul, surprins de camerele de filmare, a topit-o pe fosta Primă Doamnă.

Are prezența de spirit și simțul umorului pentru a-mi aduce o bomboană mentolată. Și-a propus să facă asta atunci și acolo, iar asta este frumusețea lui George Bush”, a dezvăluit Michelle Obama pentru ABC7.

Fosta Primă Doamnă a mărturist că i-ar plăcea ca SUA să redevină o țară în care oamenii să nu se urască pentru că au viziuni și păreri diferite.

Suntem cu toții americani. Tuturor ne pasă de familii și de copiii noștri și toți încercăm să mergem mai departe. Și avem viziuni diferite despre cum ar trebui să ajungem acolo”, a mai spus Michelle Obama.

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO: Întrebarea Mesei Rotunde cu Vlad Voiculescu: "Ministerul Sănătății e în colaps"

FULLSCREEN
George W. Bush și Michelle Obama sunt prieteni la cataramă: „Este un bărbat frumos și dulce”
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies