Georgiana Lobonț trece prin momente grele: bunicii ei au coronavirus

Georgiana Lobonț trece prin momente grele: bunicii ei au coronavirus
Citeste mai mult despre: georgiana lobont, coronavirus, Vladuta Lupau,
Autor: Iulian Ioncea
Data: 12 Iunie 2020
O cunoscută cântăreață de muzică populară din zona Ardealului a trecut și încă mai trece prin clipe de coșmar, după ce bunicii ei au fost infectați cu coronavirus: bunica sa a fost externată după două săptămâni de spitalizare, iar bunicul său este încă internat în spital.

Georgiana Lobonț, căci despre ea este vorba, este una dintre cele mai iubite vedete din lumea muzicii populare. Din păcate pentru ea, chiar dacă este una dintre cele mai solicitate cântărete din zona Ardealului, anul acesta a fost unul cumplit.

Întâi, la începutul anului, ea a fost supusă unei operații de urgență, în Franța, dar, din fericire, recuperarea a decurs perfect. Cu bunicii ei însă, este o altă problemă: au fost infectați cu temutul virus COVID-19. Artista a povestit despre clipele de coșmar pe care le-a trăit atunci când a aflat că bunicii ei au fost infectați cu coronavirus.

„De sărbătorile Pascale, când i-am sunat să le urăm Sărbători Fericite, am fost pur și simplu șocată, pentru că bunica nu mai avea putere să vorbească. Ne-am speriat foarte tare, fiind și starea de urgență și toată această nebunie cu pandemia, plus că ei sunt în vârstă, au în jur de 80 de ani. Ne-am gândit la ce-i mai rău. Am luat deciza de a suna la ambulanță, bunica fiind transportată la spital, unde i-au fost recoltate probe pentru analize. Acolo a întâmpinat o problemă. Bagajul cu haine i-a dispărut și socrii mei au fost nevoiți să meargă acasă, la țară, unde locuiește bunica, să-i ducă alte haine. Ei au intrat în contact cu bunicul rămas acasă, neștiind ce va urma. Când s-au întors de la spital, au trecut pe la noi să-și vadă nepoțeii”, a spus, cu lacrimi în ochi, Georgiana Lobonț.

Acesta a fost doar începutul unui coșmar care nu se mai termină: „După două zile, bunica a primit rezultatele testului de coronavirus și a fost confirmată pozitiv. Atunci, în familia noastră s-a instaurat panica. Cu toții ne-am speriat, pentru că nu știam ce va urma, plus că era probabilitatea să ne contaminăm toți. Din acel moment, am intrat cu toții în autoizolare, așteptând cu sufletul la gură să aflăm dacă avem și noi simptome. Între timp, și bunicul a fost testat, apoi confirmat cu coronavirus, el fiind și acum în spital, adică de șase săptămâni. Bunica, după o săptămâna și jumătate, a fost testată de două ori negativ,și a fost declarată vindecată. Noi am trecut cu bine peste acele momente, neavând niciunul dintre noi simptome, dar pot să spun cu toată sinceritatea că am trăit cele mai negre clipe. Am fost speriați, panicați și nu ne venea să credem ce situație trăim. Acum noi suntem bine, dar bunicul, chiar dacă au trecut șase săptămâni, este asimptomatic, dar tot pozitiv, iar acum tot ce sperăm este să vină acasă sănătos, să îl mai pot strânge în brațe”, a mai spus Georgiana Lobonț.

Din punct de vedere muzical, Georgiana Lobonț afirmă că nu și-a neglijat cariera și a lansat două melodii, „Steaua mea” și „Fata mea”, cea de-a doua piesă fiind cantată alături de Armin Nicoară și dedicată fetiței ei, Irina Maria.

„Anul 2020 a venit cu o schimbare pentru ceea ce a însemnat Georgiana Lobonț până acum. Iubesc muzica la cel mai înalt nivel la care se poate ea iubi și pentru asta mi-am dorit să o dăruiesc celor care mă ascultă la o calitate înaltă. Am început o colaborate foarte frumoasă cu o formație foarte puternică din Bistrița. Sunt 4 muzicanți foarte talentați și dornici de a încânta lumea cu toate genurile muzicale, într-un mod cât se poate de profesionist. Le place să facă show cot la cot cu mine și ăsta e atuul nostru, avem aceleași idei. Sunt și mai mândră de ei pentru că, de fapt, eu i-am unit încă de prima dată. I-am ales pe cei mai buni dintre cei buni, iar ei, fiind prieteni, s-au bucurat și au răspuns afirmativ provocării mele. Colaborarea noastră încă de la început s-a dovedit a fi una rodnică, pentru că, odată cu postarea pe Youtube a unor live-uri, oamenii au început să le asculte foarte intens și am fost uimiți de vizionările la care s-a ajuns într-un timp foarte scurt și de comentariile super frumoase, fiind vorba, totuși, de niște cover-uri”, a încheiat Georgiana Lobonț.

Vezi și: Secretul din spatele lui Radu Pălănită, câştigătorul Românii au talent 2020 - Trending Review cu Daragiu - Episodul 33

FULLSCREEN
Georgiana Lobonț trece prin momente grele: bunicii ei au coronavirus! Cum a reacționat fina Vlăduței Lupău
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO