Georgina Chapman, fosta soție a lui Harvey Weinstein, s-a cuplat cu un actor de Oscar

Georgina Chapman, fosta soție a lui Harvey Weinstein, s-a cuplat cu un actor de Oscar
Georgina Chapman l-a părăsit pe Harvey Weinstein în 2017. Divorțul s-a finalizat în 2018. FOTO: Getty Images
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 22 Iunie 2021
Data actualizare: 22 Iunie 2021
Georgina Chapman a divorțat de Harvey Weinstein în 2018, după ce soțul ei a fost acuzat de agresiuni sexuale. Creatoarea de modă și-a refăcut viața cu un actor de Oscar.

Harvey Weinstein este la închisoare, după ce a fost condamnat la 23 de ani de detenție pentru viol. Fosta soție, creatoarea de modă Georgina Chapman (45 de ani), a lăsat în urmă trecutul întunecat al cineastului și s-a cuplat cu actorul Adrien Brody.

Cei doi s-au afișat împreună la Festivalul de Film Tribeca, pe covorul roșu. Ironia face că ei s-au cunoscut prin intermediul lui Weinstein, însă s-ar fi apropiat în aprilie 2019, după ce mogulul a fost târât în instanță pentru agresiuni sexuale.

Georgina și Adrien s-au cunoscut inițial prin Harvey, dar s-au întâlnit din nou în aprilie (2019 – n. red.). Evident, e un lucru nou, dar Adrien e îndrăgostit lulea, iar Georgina e mai fericită cum n-a fost de ani de zile”, a dezvăluit o sursă pentru The Sun.

Adrien Brody (48 de ani) e singur de mulți ani și nu are copii. Actorul a câștigat un premiu Oscar pentru interpretarea din Pianistul.

Georgina Chapman a fost căsătorită cu Harvey Weinstein în perioada 2007-2018 și are doi copii cu cineastul.

În 2017 a anunțat că-l părăsește și și-a declarat susținerea pentru victimele sale.

Inima mea e frântă pentru toate femeile care au suferit enorm din cauza acestor fapte de neiertat. Am decis să-mi părăsesc soțul. Să am grijă de copiii mei este prioritatea mea și cer presei să-mi respecte viața privată”, a spus atunci creatoarea de modă.

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO:
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies