Gerard Butler s-a despărțit de iubita sa după 6 ani și jumătate de relație

Gerard Butler s-a despărțit de iubita sa după 6 ani și jumătate de relație
Gerard Butler și Morgan Brown s-au cunoscut în 2014. FOTO: Getty Images
Autor: Dan L. Brumar
Data: 20 August 2020
Gerard Butler (50 de ani) și Morgan Brown (49 de ani) au luat-o pe drumuri separate, după mai bine de 6 ani petrecuți împreună.

Gerard Butler este din nou singur, după ce a pus capăt relației cu designerul de interioare Morgan Brown. Separarea a fost anunțată de revista People, eveniment care i-a uimit pe fanii actorului.

Citește și

Carantina e de vină. E e așteptat ca multe cupluri de la Hollywood să se despartă din cauza asta”, a comentat un admirator pe rețelele sociale.

Decizia lor este neașteptată, mai ales că la începutul lunii august păreau la fel de îndrăgostiți ca și înainte de pandemie. Actorul nu a avut nicio reacție pe acest subiect.

FOTO: Profimediaimages.ro

Însă, Gerard Butler nu pare a fi prea afectat de despărțire sau, în cel mai bun caz, își ascunde perfect suferința. La 14 august, actorul a fost văzut la o petrecere în aer liber, organizată la Hollywood în cinstea regizorului neo-zeelandez Taika Waititi.

La fel ca toți ceilalți petrecăreți, Butler nu purta mască de protecție și părea că se distrează de minune.

FOTO: Profimediaimages.ro

O seară mai târziu, actorul a petrecut în compania unor prieteni și a unei femei necunoscute. Cu toții au luat masa la restaurantul La Poubelle, din Los Angeles, și au stat împreună până târziu în noapte.

Gerard Butler și Morgan Brown au fost văzuți împreună în septembrie 2014, când au început o relație cu multe suișuri și coborâșuri. După doi ani de incertitudini, s-au despărțit amiabil, însă s-au împăcat în vara anului 2017. La scurt timp după acest moment s-au certat iar, pentru a se împăca din nou în 2019. Având în vedere complicatul parcurs al relației lor, nu ar fi o surpriză ca cei doi să se vadă din nou, cândva.

Fotografii: Profimediaimages.ro/Getty Images

Vezi și VIDEO: Paul Diaconescu și Viviana Sposub sunt gata de competiție! Concurenții și-au făcut bagajele și au pornit la drum

FULLSCREEN
Gerard Butler s-a despărțit de iubita sa după 6 ani și jumătate de relație
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies