Gerard Pique i-ar fi dat bani Clarei Chia pentru operațiile estetice! Cum și-a schimbat aspectul tânăra de 23 de ani

Gerard Pique i-ar fi dat bani Clarei Chia pentru operațiile estetice! Cum și-a schimbat aspectul tânăra de 23 de ani
Citeste mai mult despre: Gerard Pique, Clara Chia, Shakira,
Data publicarii: 19 Ianuarie 2023
Data actualizare: 19 Ianuarie 2023
Scandalul dintre Shakira și Gerard Pique nu s-a încheiat nici pe departe. Cei doi și-au aruncat săgeți încă de la anunțul separării, iar în spațiul public se discută și acum despre infidelitatea fotbalistului.

Shakira a aflat că este înșelată de Gerard Pique în urmă cu mai bine de jumătate de an, iar de atunci apar în mediul online tot felul de informații legate de relația în paralel pe care o avea acesta. Numele femeii cu care a fost înșelată celebra artistă stă pe buzele tuturor, mai ales de când s-a aflat că fotbalistul i-ar fi plătit mai multe intervenții estetice. Iată ce notează ziarele internaționale!

Gerard Pique a investit în aspectul iubitei sale

La scurt timp după ce Shakira și-a umilit fostul partener cu ultima piesă lansată, presa spaniolă a mai venit cu o serie de informații bombă.

Fostul fotbalist ar fi scos din buzunar sume considerabile pentru a-i plăti Clarei Chia operațiile estetice. Tânăra în vârstă de 23 de ani are, potrivit marca.com, o ajustarea la nivelul feței, plătită aparent din banii lui Pique.

Cum a descoperit Shakira că este înșelată

Shakira și-ar fi dat seama că partenerul său a călcat strâmb atunci când a s-a întors acasă și a deschis frigiderul lor. Mulți s-au amuzat copios când au auzit și chiar au reacționat pe rețelele de soclializare, dar povestea se pare că este cât se poate de adevărată.

Cântăreața a descoperit că cineva i-a mâncat dintr-un borcan de căpșuni și știa foarte bine că nici Pique și nici copiii lor nu obișnuiau acest lucru, potrivit ShowNews Today, citat de Daily Mail.

„Se pare că a descoperit prezența Clarei Marti, noua iubită a lui Pique, în casa lor, pentru că și-a dat seama că cineva mănâncă din frigider alimente pe care el, de regulă, nu le consuma”, se arată în sursa citată.

Sursă foto: Marca.com

VEZI ȘI: Share în bucate cu Miss Wellington


 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!