Gestul făcut de Gianluca Vacchi pentru fiica sa. Cum s-a vopsit milionarul și ce și-a scris pe cap

Gestul făcut de Gianluca Vacchi pentru fiica sa. Cum s-a vopsit milionarul și ce și-a scris pe cap
Autor: Alina Popa
Data publicarii: 09 August 2021
Data actualizare: 09 August 2021
Gianluca Vacchi, excentricul milionar devenit celebru cu stilul său de viață, s-a transformat într-un tătic model. 

Italianul nu prea mai are timp de dansuri de când a devenit părinte și își petrece tot timpul cu micuța Blu Jerusalema. Zilele trecute, Gianluca Vacchi și-a serbat ziua de naștere și a simțit nevoia de o schimbare de look. 

Milionarul care a împlinit 54 de ani a mers la salon, s-a vopsit blond, apoi și-a scris pe cap, cu albastru, literele Blu. El a pus și un filmuleț cu întreg procesul pe contul său de socializare. 

“O să-ți dedic fiecare zi din viața mea! Te iubesc, Blu Jerusalema ... îi mulțumesc reginei mele Sharon în fiecare zi pentru acest cadou frumos”, a scris italianul pe Instagram, acolo unde are peste 20 de milioane de urmăritori. 

Fomodelul în vârstă de 26 de ani l-a făcut tătic pe Gianluca Vacchi în octombrie 2020. Milionarul mai are o fată dintr-o relație anterioară, pe nume Ginevra Mavilla. 

În luna aprilie, Gianluca Vacchi și logodnica sa, Sharon Fonseca, au trecut prin clipe cumplite după ce fetița lor a fost operată. Micuța care a venit pe lume în octombrie 2020 s-a născut cu o afecțiune cunoscută ca “gură de lup”. 

„Îngerașul nostru albastru a fost operat de palatoschizis congenital. Au fost câteva zile foarte dificile, pentru că a trebuit să văd o creatură atât de nevinovată suferind. Aceasta este o experiență foarte grea, dar ea, cu puterea ei dulce, a înfruntat această furtună cu puterea pe care Dumnezeu i-a dat-o. Sunt mândru că sunt tatăl ei și nu vreau să-mi spăl niciodată tricoul cu sângele ei de după operație. Vreau să păstrez fiecare amintire a acestei lecții de curaj pe care micuțul meu îngeraș mi-a dat-o mie și lui Sharon Fonseca. Vreau să îmi exprim solidaritatea față de toți părinții care se confruntă cu probleme de sănătate ale micuților lor. Dumnezeu să-i ocrotească și să-i binecuvânteze mereu”, a scris Gianluca Vacchi în primăvară, pe Instagram, după ce fetița sa a fost operată.

Fotografii: Instagram

Vezi și VIDEO: Cum te răcorești vara asta prin metode necostisitoare


 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies