Gestul șocant al tatălui lui Adele! Bărbatul a chemat poliția să oprească melodiile fiicei lui, care se auzeau de la vecini

Gestul șocant al tatălui lui Adele! Bărbatul a chemat poliția să oprească melodiile fiicei lui, care se auzeau de la vecini
Citeste mai mult despre: Adele, tata Adele,
Data: 19 Octombrie 2020
Tatăl lui Adele, Mark Evans, ar fi chemat poliția, deranjat că vecinii săi ascultă melodiile celebrei sale fiice.

Evans, în vârstă de 56 de ani, și-a părăsit soția când fiica lor, Adele, avea doar 3 ani, iar de atunci relația tată-fiică a fost inexistentă.

Citește și

Keeley, vecina care “și-a permis” să-l deranjeze pe bărbat cu muzica fiicei lui, a declarat: „Îmi place să cânt melodiile lui Adele. Toți prietenii mei spun că sun la fel ca ea. Îmi place și să ascult melodiile ei.”

Keeley a declarat că s-a mutat în vecinătatea lui Mark în urmă cu doi ani, susținând că imediat a început să întâmpine probleme cu el, scrie dailymail.com.

"Mi-a cerut să nu mai ascult la un volum atât de ridicat. A spus că îi afectează somnul și că este foarte deranjant. Am fost surprinsă pentru că sunt o fană atât de mare Adele și de cele mai multe ori îi ascult melodiile și le cânt. Am crezut că ar aprecia asta, nu că se va plânge."

Un reprezentant al Poliției din Țara Galilor de Sud a declarat: „Echipa locală de poliție încearcă să discute cu ambele părți pentru a rezolva problema”.

În 2013, Mark  și-a exprimat profund regretul față de relația sa acum inexistentă cu Adele, în vârstă de 32 de ani. De asemenea, el și-a asumat întreaga responsabilitate pentru eșecurile sale ca tată – plecând când fiica sa avea trei ani, lăsând-o pe mama ei Penny să o crească singură.

Sursa foto: Getty images /  Instagram Adele

Vezi si: ShARE ÎN BUCATE - Cheesecake fără coacere cu căpșune

FULLSCREEN
Gestul șocant al tatălui lui Adele! Bărbatul a chemat poliția să oprească muzica fiicei lui, care se auzea de la vecini
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies