Gheorghe Turda și Nicoleta Voicu, împăcare senzațională. „Întâlnirea cu tine a schimbat copilul din mine”

Gheorghe Turda și Nicoleta Voicu, împăcare senzațională. bdquo;Întâlnirea cu tine a schimbat copilul din mine
Gheorghe Turda are 72 de ani, Nicoleta Voicu - 49. FOTO: Gheorghe Turda Facebook
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 12 Iulie 2020
Data actualizare: 12 Iulie 2020
Și-au spus „adio” în cel mai urât mod posibil, la jumătatea lunii ianuarie a anului trecut, însă acum și-au dat seama că sunt făcuți unul pentru celălalt. Gheorghe Turda și Nicoleta Voicu s-au împăcat în vremuri grele.

Deși îi despart 23 de ani, îi unesc mai multe decât și-ar fi închipuit. Gheorghe Turda iubește din nou la 72 de ani și nu s-a uitat prea departe pentru aleasa lui. Interpretul de muzică populară a reluat relația cu Nicoleta Voicu, de acolo unde a lăsat-o în urmă cu mai bine de un an. Cei doi s-au împăcat cu trecutul și au șters cu buretele vorbele grele pe care și le-au spus la televizor.

Întâlnirea cu tine a schimbat copilul din mine. Încă naivă, fragilă, când te-am întâlnit, dăruiam fără să mă gândesc la ziua de mâine. Dăruiam tot. Ușor debusolată, căutăm un punct de reper într-un univers pe care nu-l puteam cuprinde nici cu mintea, nici cu privirea (...)

Astăzi, femeia care știe ce vrea, independentă, stăpână pe deciziile sale, are certitudinea că ai fost lecția ei importantă inclusă în programa vieții pentru a putea absolvi examenul de maturitate cu notă maximă. Știu ce este acum, niciodată nu știu ce va fi mâine, un singur lucru este sigur: în planul lui Dumnezeu totul e bine gândit”, a scris cântăreața de muzică populară pe contul ei de socializare.

Ea le-a mulțumit jurnaliștilor, fiindcă articolele lor i-au ajutat să-și dea seama cât de mult au pierdut când s-au despărțit.

Uite chiar și așa, eu tot vă iubesc, dragi colegi din presa scrisă, fiindcă și voi ați avut aportul vostru. Și cei din televiziune. Totul a contat și am conturat împreună acest prezent. Noi am fost cuplul anului, despărțirea anului, împăcarea anului... Noi doi le facem pe toate! Vă mulțumesc”, a mai scris Nicoleta Voicu.

Fotografii: Gheorghe Turda Facebook/PRO TV

Vezi și VIDEO: Întrebarea Mesei Rotunde - Liviu Teodorescu - Artiști români care nu își merită succesul

VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies