Fetița lui Gianluca Vacchi a fost operată! Ce s-a întâmplat cu micuța Blu Jerusalema

Fetița lui Gianluca Vacchi a fost operată! Ce s-a întâmplat cu micuța Blu Jerusalema
Citeste mai mult despre: Gianluca Vacchi, blu jerusalema vacchi,
Autor: Iulian Ioncea
Data publicarii: 23 Aprilie 2021
Data actualizare: 23 Aprilie 2021
La aproximativ șase luni după ce a devenit tată, Gianluca Vacchi a trecut prin momente grele, deoarece fetița lui a trebuit să fie operată.

Botezată Blu Jerusalema Vacchi, micuța s-a născut cu „gură de lup” sau „buză de iepure”, după cum a declarat în luna decembrie a anului trecut chiar Gianluca Vacchi. Tot atunci, el a anunțat că operația este una ușoară, care poate avea loc încă de la o vârstă fragedă și care nu lasă urme vizibile.

Astfel, în urmă cu doar câteva zile, Gianluca Vacchi a postat pe Instagram o fotografie în care apare alături de Blu Jerusalema și prin care îi informează pe fani că fetița lui a fost operată.

„Îngerașul nostru albastru a fost operat de palatoschizis congenital. Au fost câteva zile foarte dificile, pentru că a trebuit să văd o creatură atât de nevinovată suferind. Aceasta este o experiență foarte grea, dar ea, cu puterea ei dulce, a înfruntat această furtună cu puterea pe care Dumnezeu i-a dat-o. Sunt mândru că sunt tatăl ei și nu vreau să-mi spăl niciodată tricoul cu sângele ei de după operație. Vreau să păstrez fiecare amintire a acestei lecții de curaj pe care micuțul meu îngeraș mi-a dat-o mie și lui Sharon Fonseca. Vreau să îmi exprim solidaritatea față de toți părinții care se confruntă cu probleme de sănătate ale micuților lor. Dumnezeu să-i ocrotească și să-i binecuvânteze mereu”, a scris Gianluca Vacchi în dreptul imaginii.

Apoi, el a revenit cu un filmuleț prin care își liniștea fanii, afirmând că micuța lui fetiță se simte din ce în ce mai bine.

foto: Profimedia Images

Pe VOYO.RO poți urmări emisiunile preferate cu 24 de ore în avans! Vezi și noua ofertă de filme și seriale, doar pe voyo.ro

Vezi și: Hai să fim super! – Cătălin Moroșanu

FULLSCREEN
Fetița lui Gianluca Vacchi a fost operată! Ce s-a întâmplat cu micuța Blu Jerusalema
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies