Gigi Becali, reacție vehementă în cazul Novak Djokovic: „Nu trebuie tam-tam. Ești nebun?”

Gigi Becali, reacție vehementă în cazul Novak Djokovic: Nu trebuie tam-tam. Ești nebun?
Citeste mai mult despre: Novak Djokovic, Australian Open, Gigi Becali,
Autor: Iulian Ioncea
Data publicarii: 12 Ianuarie 2022
Data actualizare: 12 Ianuarie 2022
În ultimele zile, lumea s-a împărțit în două tabere, după ce inițial Novak Djokovic nu a fost lăsat să intre în Australia: unii sunt de partea sportivului, în timp ce alții îl pun la zid.

Cazul sportivului s-a viralizat în lumea întreagă, iar recent inclusiv Gigi Becali a vorbit despre decizia lui Novak Djokovic de a nu se vaccina, dar de a dori să meargă la Australian Open.

„El are dreptate când spune «Sunt ortodox și nu mă vaccinez». În general, ortodocșii nu se vaccinează pentru că așa spun Sfinții Părinți. Dar, dacă nu te vaccinezi, nu înseamnă că trebuie să te primească pe tine. E țara lor și fac ce vor. Zic «Nu vreau să te primesc pentru că nu te vaccinezi!». E legea lor și trebuie să o respecți. Nu trebuie să faci tam-tam. Te duci la ei în țară cu forța pentru că ești tu Djokovic? Eu îl felicit că nu s-a vaccinat, dar pentru prostia asta, tâmpenia asta... Ce cauți la el acasă dacă nu te primește acasă? Ești nebun? Ce să cauți acasă la mine dacă nu te primesc? Așa văd eu. Bravo lui că e puternic și nu s-a vaccinat, dar asta e rușine. Bă, dacă omul nu te primește acasă, te duci la el în aeroport? Cine crezi că ești? Cine vrei să arați că ești? Nu te primesc la mine acasă, chiar te bag în carantină. Te arestează și te bagă la hotel. Foarte bine i-au făcut. Nu este el liderul lumii libere. Fiecare trebuie să fie la el acasă lider. El să fie liderul lumii libere în Serbia. Și eu pot fi, dar nu la tine în casă. Sunt solidar și frate cu el, dar dacă are mintea la cap. Sunt mai frate cu el decât cu toată America, Spania sau Italia. Mă împărtășesc cu el, suntem ortodocși. Nu mă interesează de Australia. Dar ce cauți acolo dacă nu vor să te primească acolo? Te-ai născut Australia? Nu. Ești sârb. Stai în banca ta. Sunt reguli în Australia”, a spus Gigi Becali la PRO X.

Vezi și: Atmosferă delicioasă în culisele Masterchef. Chef Hadad și Chef Foa gătesc gogoși marocane
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies