Gigi Becali ține predici în Biserică: „M-am gândit că m-aș face preot”

Gigi Becali ține predici în Biserică: M-am gândit că m-aș face preot
Citeste mai mult despre: Gigi Becali, biserica, FCSB,
Autor: Lorena Martin
Data publicarii: 22 Septembrie 2022
Data actualizare: 22 Septembrie 2022
Gigi Becali a apărut pe rețelele de socializare într-o ipostază neașteptată. Patronul FCSB a fost filmat în timp ce ținea o predică într-o Biserică. Iată imaginile care au făcut senzație pe TikTok!

Gigi Becali a fost surprins în ipostaze neașteptate! Acesta a fost filmat în timp ce susținea o slujbă în Biserică. Serios, sobru și cu evlavie, patronul FCSB s-a comportat ca un adevărat preot, citind din Sfânta Evanghelie. Totuși, este ușor ciudat contextul deoarece doar slujitorii Bisericii, adică episcopii, preoții și diaconii hirotoniți canonic, au puterea să predice Evanghelia lui Hristos.


Imaginile cu el au devenit imediat virale pe rețelele de socializare, iar mulți internauți au spus că le-ar plăcea să participe la o astfel de slujbă bisericească. Cu toate acestea, Gigi Becali a declarat că nu s-a gândit niciodată serios la meseria de preot, chiar dacă uneori și-ar dori să citească din Sfânta Evanghelie. În plus, după 75 de ani, el are un plan pentru călugărie.

@marcociionut

 

♬ sunet original - Ionut Marcoci

„Câteodată mă transpun și mă gândesc cum ar fi. Şi m-am gândit că m-aş face preot ca să săvârşesc numai o singură dată Sfânta Liturghie. După aceea mă las. Cred că dacă săvârşesc o dată Sfânta Taină, cad acolo. Eu cad, leşin acolo. N-aş putea.

După aceea, spre sfârşitul vieţii, se zice că dacă vrei să primeşti tot, trebuie să dai tot. Vorbesc de călugărie, dar pe la 75-80 de ani, când rânduieşte Dumnezeu”, a spus Gigi Becali. 

Sursă foto: Captură ecran, Arhivă ProTV

VEZI ȘI: Cele mai tari idei de vacanță
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies