Giulia Anghelescu, campanie umanitară în costum de baie! Cum s-a fotografiat și ce mesaj are

Giulia Anghelescu, campanie umanitară în costum de baie! Cum s-a fotografiat și ce mesaj are
Citeste mai mult despre: Giulia Anghelescu, Giulia,
Autor: Iulian Ioncea
Data publicarii: 01 August 2022
Data actualizare: 01 August 2022
În urmă cu aproximativ 20 de ani, Giulia Anghelescu era, fără doar și poate, una dintre cele mai cunoscute și apreciate artiste din România, reușind să cucerească topurile muzicale atât alături de trupa Candy, din care a făcut parte, cât și alături de băieții de la DJ Project.

Chiar dacă muzica nu mai este prima ei pasiune, Giulia este în continuare cunoscută de publicul larg, iar pe Instagram are aproximativ 400.000 de fani, pe care i-a surprins în urmă cu puțin timp.

Vedeta a postat pe celebra rețea de socializare o fotografie în care apare în costum de baie, imagine ce face parte dintr-o campanie umanitară.

„Tare mândră sunt de faptul că fac parte din echipa ambasadorilor #spitalepublicedinbaniprivati încă de la începuturi și pot spune că oamenii ce duc mai departe acest proiect reușesc, ușor-ușor, să schimbe imaginea spitalelor din România! Codin Maticiuc tocmai a pornit campania #mysummerbody, așa că îmi doresc să ne fiți și voi alături, mai ales că intrăm în ultima lună de vară, așa că #mysummerbody poate vă convinge să trimiteți un SMS, pentru 2 euro pe lună, ori să îi convingeți și pe alții, scriindu-vă pe corp, ca și mine”, a scris Giulia Anghelescu în dreptul fotografiei.

Vezi și: Întrebarea Mesei Rotunde cu JOJO - „M-a găsit în baie, la 4 dimineața”
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies