Gloria Estefan a trăit 54 de ani cu un secret dureros: a fost abuzată sexual la 9 ani. Ce s-a întâmplat cu agresorul 

Gloria Estefan a trăit 54 de ani cu un secret dureros: a fost abuzată sexual la 9 ani. Ce s-a întâmplat cu agresorul
Autor: Cristina Tapu
Data publicarii: 01 Octombrie 2021
Data actualizare: 01 Octombrie 2021
Gloria Estefan este cunoscută de o lume întreagă pentru glasul inconfundabil și pentru rolurile din filme. În spatele unei cariere de succes și al unui zâmbet cuceritor se ascunde însă o adevărată dramă pe care vedeta a ținut-o secretă mai bine de 5 decenii.

Recent, în cadrul unui show Facebook Watch, Gloria Estefan a făcut o mărtuirisire cutremurătoare. Artista a decis că este momentul să nu mai păstreze tăcerea. Astfel,  a povestit că a fost abuzată sexual, la doar 9 ani, de un apropiat al mamei sale. 

„El era din familie, dar nu rudă apropiată. Era într-o poziţie de putere pentru că mama mea m-a dat la şcoala lui de muzică şi el a început imediat să îi spună cât de talentată eram şi că aveam nevoie de atenţie specială, iar ea s-a simţit norocoasă pentru că el îşi concentra atenţia asupra mea”. Treptat atenția specială s-a transformat în abuz, iar Gloria cu greu a găsit puterea de a-i povesti mamei sale prin ce trece, mai ales că fusese amenințată de către bărbat. 

„I-am spus «asta nu se poate întâmpla, nu poţi face asta», iar el mi-a zis: «Tatăl tău e în Vietnam, mama ta este singură şi o voi omorî dacă îi spui». Ştiam că este nebun şi am crezut că ar putea chiar să îi facă rău mamei”, a mărturisit artista. 

Întâmplarea nu are un final fericit, căci bărbatul nu a fost pedepsit pentru fapta sa, mama actriței luând decizia de a nu depune plângere la poliție pentru actele cumplite comise de individ. 

Sursă foto: Gettyimages

Vezi și: Întrebarea Mesei cu Vergine Santa Frida - Cel mai spectaculos travestit din România

 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies