Grasu XXL și Laura Andreșan au arătat prima poză cu chipul fetiței lor

Grasu XXL și Laura Andreșan au arătat prima poză cu chipul fetiței lor
Sursa FOTO: Instagram
Autor: Redactia
Data publicarii: 03 Iulie 2020
Data actualizare: 03 Iulie 2020
În primăvara anului 2019, Laura Andreșan a anuțat că urmează să devină mamă pentru prima oară. 

În vârstă de 37 de ani, Laura Andreșan le-a dat marea veste prietenilor și fanilor prin inermediul unei rețele sociale. Coincidență sau nu, cu doar câteva săptămâni înainte ca vedeta să facă anunțul, Grasu XXL îi dezvăluia Andreei Esca, în timpul unei emisiunii radio, că își dorește să devină tată. 

Laura Andreșan, supranumită în trecut și "profa de sex", s-a reprofilat între timp și este acum psiholog. Ea și Grasu XXL formează un cuplu de peste 10 ani. Discreți, cei doi au evitat aparițiile publice și nici nu au vrut să își expună fetița. De aceea, faptul că nu au publicat imagini cu chipul micuței nu a surprins pe nimeni. 

La un an de la nașterea fetiței, Laura Andreșan și Grasu XXl au decis că a venit timpul ca lumea să facă cunoștință cu micuța lor. Cei doi au postat o fotografie de familie, care a venit însoțită de o descriere simplă, dar la obiect: "Asta e aia virală".

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

În fotografie, fetița cuplului poartă ochelari de soare și e adorabilă. Atât cât se văd, trăsăturile chipului său drăgălaș par a fi moștenite de la tatăl său.  Vezi și: Facem Level – episodul 8: RobyNET a găsit terapia ideală în Euro Truck Simulator 2

FULLSCREEN
Grasu XXL și Laura Andreșan au arătat prima poză cu chipul fetiței lor
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies