Grasu XXL și Laura Andreșan s-au despărțit după 12 ani de relație

Grasu XXL și Laura Andreșan s-au despărțit după 12 ani de relație
Citeste mai mult despre: Grasu XXL, Laura Andresan, vedete despartiri,
Autor: Alina Popa
Data: 13 Decembrie 2020
Grasu XXL și Laura Andreșan s-au despărțit după 12 ani de relație. Anunțul a fost făcut chiar de către rapper pe contul său de Instagram. Artistul și fosta starletă de filme pentru adulți au împreună o fiică, în vârstă de un an și jumătate. 

Grasu XXL și Laura Andreșan au format timp de 12 ani unul dintre cele mai discrete cupluri din showbiz-ul autohton, iar vestea despărțirii i-a luat prin surprindere pe fanii celor doi. 

Citește și

“Ştiţi că nu prea îmi place să vorbesc despre lucruri personale, însă cred că lucrul pe care urmează să vi-l spun trebuie să îl ştiţi de la mine şi de la Laura. Nu din presă sau de altundeva. Eu şi Laura ne-am despărţit, este adevărat. Avem împreună o minune de fetiţă pe care o să o creştem împreună. Astfel, v-aş ruga să ne respectaţi intimitatea în momentele astea dificile”, a scris Grasu XXL pe Instagram.

Mesajul a fost repostat și de Laura Andreșan pe contul ei de socializare, acolo unde încă mai are poze cu tatăl fetiței. Ea postează des fotografii în care apare alături de micuța ei sau imagini în care promovează proiectele lui Grasu XXL. Laura Andreșan (38 de ani) și Dragoș Nechifor (39 de ani), cunoscut publicului sub numele de Grasu XXL, au devenit părinți în iunie 2019. 


Vezi și VIDEO: Tzanca Uraganu a ajuns vegetarian! - Trending Review cu Daragiu - episodul 50

FULLSCREEN
Grasu XXL și Laura Andreșan s-au despărțit după 12 ani de relație
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies