Hanna Nepliakh, Miss Ucraina 2021, mesaj disperat după atacul Rusiei asupra orașelor ucrainene

Hanna Nepliakh, Miss Ucraina 2021, mesaj disperat după atacul Rusiei asupra orașelor ucrainene
Hanna Nepliakh a îndemnat la încetarea ostilităților. FOTO: @neplyah
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 24 Februarie 2022
Data actualizare: 24 Februarie 2022
Cea mai frumoasă femeie din Ucraina în 2021, desemnată Miss Ucraina Universe, a reacționat vehement pe rețelele sociale după asaltul Armatei ruse asupra țării sale. Hanna Nepliakh a făcut apel la reinstaurarea păcii.

Hanna Nepliakh (27 de ani) nu-și poate reveni din șocul resimțit doi dimineață, când primele explozii cauzate de obuze s-au auzit în principalele orașe din nordul și estul țării. Cea mai frumoasă femeie din Ucraina, încoronată Miss Ucraina Universe anul trecut, a îndemnat la calm și la restabilirea păcii.

Azi m-am trezit la 5 dimineața din cauza exploziilor. N-aș fi crezut niciodată că trăind într-o societate civilizată, în care toată lumea strigă despre diplomație, aș scrie celor dragi mesajul ’războiul a început’. Rusia a lansat un război pe scară largă împotriva Ucrainei. Ucrainenii nu vor război! Ne dorim un cer pașnic, integritatea și independența teritoriului nostru”, a scris Hanna Nepliakh pe Instagram, unde a postat o fotografie în care apare în mijlocul mulțimii, cu mâna dreaptă la inimă.


Vezi mai multe poze în GALERIA FOTO de mai jos!

Hanna Nepliakh a studiat managementul terenurilor și cadastrul la Universitatea Națională de Construcții și Arhitectură din Kiev. Ea a participat la Miss Universe 2021 din partea țării sale, însă nu a reușit să se claseze în primele 16 concurente.

Fotografii: @neplyah

Vezi și VIDEO:
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!