Henry Cavill, apariție rară cu iubita la braț, în public. Cine e Natalie Viscuso

Henry Cavill, apariție rară cu iubita la braț, în public. Cine e Natalie Viscuso
Henry Cavill are o iubită care e cu 6 ani mai tânără decât el. FOTO: Getty Images
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 03 Octombrie 2022
Data actualizare: 03 Octombrie 2022
Henry Cavill este unul dintre cei mai râvniți burlaci de la Hollywood, însă interpretul lui Superman a dat de înțeles că acest lucru nu va mai dura mult. Actorul de 39 de ani are o iubită cu care se afișează rar în public.

Viața lor privată este clar delimitată de cea profesională, cu toate că lucrează în același domeniu. Henry Cavill și iubita lui, Natalie Viscuso, ies rar în public, iar când o fac sunt mereu în centrul atenției.

Cei doi au fost surprinși de paparazzi recent, după ce au luat masa împreună la restaurant. Actorul din seria Superman și serialul The Witcher a protejat-o de blițurile aparatelor de fotografiat.


FOTO: Profimediaimages.ro

Cine e Natalie Viscuso, iubita lui Henry Cavill

Natalie Viscuso ocupă funcția de vicepreședinte al Vertigo Entertainment, o companie americană de producție de film și televiziune. În vârstă de 33 de ani, Natalie a fost văzută în compania lui Cavill în aprilie 2021. 

O lună mai târziu, Heny Cavill a avut o postare publică în care a recunoscut relația cu noua lui iubită. Totodată, el le-a cerut fanilor să se abțină de la comentarii acide legate de viața lui privată.

Știu că poate fi distractiv să speculezi, să bârfești și să te cufunzi în propriile camere de ecou personale de pe internet, dar pasiunea ta este deplasată și dăunează oamenilor la care țin cel mai mult”, a scris actorul pe Instagram.


Natalie Viscuso a absolvit Universitatea Southern California, în 2011, și are o diplomă în Arte Cinematografice.

Fotografii: Getty Images/Profimediaimages.ro

Vezi și VIDEO:
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies