Holly Madison, mărturisiri intime despre prima noapte de amor cu Hugh Hefner: “A fost traumatizant”

Holly Madison, mărturisiri intime despre prima noapte de amor cu Hugh Hefner: A fost traumatizant
Citeste mai mult despre: Holly Madison, Hugh Hefner, taticul Playboy,
Autor: Alina Popa
Data publicarii: 16 Decembrie 2021
Data actualizare: 10 Iunie 2022
Holly Madison continuă seria dezvăluirilor despre viața alături de tăticul Playboy. După ce a povestit ce reguli bizare avea de respectat la conacul Playboy, fostul "iepuraș" a rememorat și prima noapte de amor cu Hugh Hefner. 

Blonda care avea doar 21 de ani când l-a cunoscut pe Hugh a mărturisit că pentru ea experiența a fost una traumatizantă. 

Ea a acceptat să iasă la întâlnire cu Hugh Hefner după ce una dintre fete a părăsit conacul Playboy și „un loc a fost eliberat”

Deși era convinsă că întâlnirea nu va fi una tradițională, Holly spune că nu se aștepta să ajungă în pat din prima seară. Ea a crezut că prima dată mogulul îi va arăta cum este viața la conac. 

"Nu mă așteptam neapărat să fac sex în acea noapte. M-am gândit că va fi mai degrabă o primă întâlnire", a spus Holly în podcastul Power: Hugh Hefner, potrivit The Sun. Cei doi au ieșit în oraș alături de un grup de prieteni, apoi s-au întors cu toții la conac.

“El s-a pus pur și simplu peste mine. După ce s-a terminat, am fost terifiată și jenată. A avut un impact emoțional mult mai mare asupra mea decât credeam că va avea”, a adăugat starleta.

Holly a jucat rolul uneia dintre cele trei iubite voluptoase ale lui Hef în reality show-ul „Fetele de alături” și a trăit alături de acesta la conacul Playboy, între anii 2001-2008. 

Fotografii: Getty Images

 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!