Horia Brenciu, divertisment în largul mării. Imaginile spectaculoase publicate pe Instagram

Horia Brenciu, divertisment în largul mării. Imaginile spectaculoase publicate pe Instagram
Citeste mai mult despre: Horia Brenciu, divertisment, Instagram, vacanta,
Autor: Redactia
Data: 19 August 2020
Horia Brenciu își petrece vacanța pe litoralul românesc, alături de familia sa. Pe contul său de Instagram, artistul publică o mulțime de momente frumoase cu cei patru copii ai săi.   

Recent, Horia Brenciu a realizat un live pe Instagram dintr-un loc cel puțin neașteptat. Artistul, care în această toamnă va avea rolul de detectiv la Masked Singer România, a mers în largul Mării Negre cu fiica sa, Maria, și le-a oferit fanilor un live extrem de haios.

Citește și

Horia Brenciu face sport chiar și în vacanță, iar în timpul live-ului trage paddle board-ul pe care se relaxează Maria, spre amuzamentul prietenilor virtuali. 

"Am luat-o și pe Maria cu mine și dacă vreodată eu mă duc la fund, adică așa... Eu supraviețuiesc. Ea preia controlul", spune detectivul de la Masked Singer România în filmare. 

"Un singur lucru mai adaug: s-au semnalat prezențe de delfini în Marea Neagră. Ei bine, adevărat, puțin adevărat, dar în Marea Neagră s-a mai semnalat și prezența balenei fără cocoașă albastră, eu sunt aia!", a mai glumi Horia Brenciu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Horia Brenciu (@horiabrenciu) on


Masked Singer România va fi difuzat în curând la PRO TV și se anunță a fi cel mai spectaculos show TV al momentului.

În cadrul emisiunii, 12 celebrități intră într-o competiție muzicală purtând măști și costume, din cap până-n picioare, pentru a ascunde cel mai bine păstrat secret din istoria televiziunii: identitatea lor.

Printre detectivii care au misiunea de a ghici cine se află în spatele măștilot este și Horia Brenciu, unul dintre cei mai apreciați și carismatici artiști din showbiz-ul autohton.

"Totul se bazează pe informații, pe intuiție, pe dialogul cu detectivii", a răspuns vedeta atunci când a fost întrebată despre calitățile care îl recomandă pentru acest rol.

Lista celor patru detectivi de la Masked Singer România este completată de INNA, Ana Morodan și Codin Maticiuc, iar prezentatorul show-ului este Jorge. 


Vezi și: INNA, Horia Brenciu, Jorge, Ana Morodan și Codin Maticiuc îți recomandă top trei destinații pe care trebuie neapărat să le vizitezi în România


VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies