Horia Brenciu, mesaj emoționant pentru fiica lui cea mare, Andreea

Horia Brenciu, mesaj emoționant pentru fiica lui cea mare, Andreea
Horia Brenciu este detectiv la Masked Singer România. FOTO: PRO TV
Autor: Dan L. Brumar
Data: 05 Octombrie 2020
Horia Brenciu e un bărbat împlinit și un tată fericit. Detectivul de la „Masked Singer România” își privește cu mândrie fiica cea mare, pe care o prezintă lumii ca pe un copil model.

Cu patru copiii în casă e mai greu să vezi cum cresc, fiecare în „legea” lui. Însă, starea de urgență l-a consemnat și pe Horia Brenciu la domiciliu, perioadă în care a fost nedezlipit de comorile lui. Cântărețul și soția lui, Alice Dumitrescu, cresc trei fete și un băiat, iar fiica lor cea mare, Andreea (29 de ani), îi dă artistului suficiente motive de mândrie încât să o spună cu voce tare.

Andreea, fii-mea cea mare, e tot ce-și dorește un tată. Creață, frumoasă și devreme acasă”, scris Horia Brenciu pe Instagram, în dreptul unei fotografii cu tânăra.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Horia Brenciu (@horiabrenciu) on

Andreea este fiica lui Alice Dumitrescu din relația pe care a avut-o cu un coleg de facultate. Însă, Horia Brenciu a crescut-o ca pe fata lui, la fel ca pe Maria (21 de ani), rezultatul relației dintre Alice Dumitrescu și alt bărbat din viața ei.

Cei doi sunt și părinții lui Toma, un băiat de 6 ani care a fost adoptat în 2016. Horia și Alice au fiică împreună, Mina, născută în 2012.

Andreea, născută Totir, a absolvit Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică I. L. Caragiale din București. Ea a lucrat direct cu tatăl ei vitreg la compania de producție muzicală a acestuia.

Fotografii: @horiabrenciu/PRO TV

Vezi și VIDEO: Horia Brenciu, demonstrație de talente necunoscute

FULLSCREEN
Horia Brenciu, mesaj emoționant pentru fiica lui cea mare, Andreea
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies