Horia Moculescu, probleme de sănătate! Compozitorul ar face oxigenoterapie

Horia Moculescu, probleme de sănătate! Compozitorul ar face oxigenoterapie
Citeste mai mult despre: Horia Moculescu, oxigenoterapie, sanatate,
Autor: Iulian Ioncea
Data publicarii: 30 Decembrie 2021
Data actualizare: 30 Decembrie 2021
Marele compozitor Horia Moculescu ar trece prin momente grele la final de an, după ce a ajuns să fie internat în spital și conectat la aparatele de oxigen.

Informația, care a fost făcută publică de jurnaliștii de la Playtech, a fost confirmată pentru sursa citată de Nidia, fiica lui Horia Moculescu, dar și de mai mulți prieteni ai vedetei.

„Are un aparat care crește cantitatea de oxigen din sânge, a avut niște probleme în ultima vreme, respira foarte greu, nivelul oxigenului scăzuse alarmant de mult, așa se întâmplă mai ales iarna, din cauza frigului. Horia este conectat la acest aparat mobil, prin două fire fixate în nas. Acum se simte cu mult mai bine, după oxigenoterapie, starea de sănătate s-a îmbunătățit simțitor, nu are nevoie de internare, fiica lui se speriase foarte tare”, au spus, pentru sursa citată, apropiații lui Horia Moculescu.

„Sunt o ţintă, pentru COVID-19, am peste 80 de ani, am o boală de plămâni dobândită cu încredere şi cu entuziasm după 40 de ani de fumat. Asta scrie în prospectul bolii. Atacă oamenii în vârstă”, spunea în trecut compozitorul.

foto: Agerpres

Vezi și: Fără folclor nu este Protevelion! Vezi ce spun Îndrăgiții artiști despre sărbătoarea trecerii dintre ani la PRO TV
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!