Iancu Sterp, noi declarații despre accidentul în care a fost implicat Culiță la Cluj-Napoca

Iancu Sterp, noi declarații despre accidentul în care a fost implicat Culiță la Cluj-Napoca
Citeste mai mult despre: culita sterp, accident, iancu sterp,
Autor: Lorena Martin
Data publicarii: 22 Noiembrie 2022
Data actualizare: 22 Noiembrie 2022
Iancu Sterp a făcut un live pe rețelele de socializare, acolo unde a adus noi declarații despre accidentul în care a fost implicat fratele lui, la Cluj-Napoca. Iată ce a spus celor care îl judecă pe Culiță Sterp pentru acțiunile făcute în urmă cu doar câteva zile!

Iancu Sterp este cel care i-a luat apărarea fratelui său imediat după ce acesta a produs un accident destul de grav în Cluj-Napoca. După primul videoclip postat pe TikTok în care vorbește despre Culiță Sterp, Iancu a făcut un live în care a răspuns celor care îl judecă pe artist:

„De când e lumea nu ai voie să faci așa ceva. Eu am postat un Tik Tok la mine pe pagină și am zis că nu trebuie să judecăm, mi-au răspuns câțiva că nu e greșeală, că a făcut-o cu intenție. Cu intenție s-a urcat la volan, dar nu cu intenție l-a lovit pe băiatul acela.

Culiță a greșit, el a provocat acest accident, dar plătește în fața legii. Sunt oameni care sunt specializați în domeniu, care să îl judece, să îi aplice pedeapsa pe care merită. Nu înțeleg de ce atâta ură când pățește cineva ceva rău”, a spus fratele manelistului. 

Mai mult decât atât, Iancu Sterp susține că fratele lui a greșit atunci când a fugit de la locul faptei, însă asigură pe toată lumea că înainte de acest gest, Culiță a verificat dacă celălalt bărbat implicat în accident este bine. 

„Da, este adevărat că a fugit de Poliție. Nu e ca și cum ați fost acolo voi și l-ați văzut. Nu s-a dat jos din mașină și a luat-o la fugă. Nu a fost deloc așa, nu ați fost voi acolo să vedeți. El mai era cu cineva în mașină, el nu a plecat până nu s-a asigurat că și băiatul din cealaltă mașină este bine', a completat el.

Culiță Sterp are în acest moment carnetul de conducere suspendat. Nu se știe încă dacă manelistul va putea să și-l recupereze pe viitor.

„Nu știu dacă mai poate recupera carnetul, o să vedem pe viitor', a mai spus Iancu Sterp, în mediul online.


Sursă foto: Culita Sterp/Instagram, Iancu Sterp/Facebook

VEZI ȘI VIDEO:
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies