Îl mai știi pe Costel din serialul "La Bloc"? Unde s-a stabilit și cu ce se ocupă acum actorul Dragoș Moștenescu

Îl mai știi pe Costel din serialul  La Bloc ? Unde s-a stabilit și cu ce se ocupă acum actorul Dragoș Moștenescu
Data: 22 Iulie 2019
A făcut pe toată lumea să râdă, iar acum s-a stabilit în altă țară. Ce s-a întâmplat cu Dragoș Moștenescu 

Actorul Dragoș Moștenescu ( Costel Jurcă în serialul La Bloc) a fost unul dintre cele mai amuzante și carismatice personaje din serialul comedie, La Bloc. După încheierea filmărilor cunoscutului serial, Dragoș Moștenescu a decis să părăsească România.

Și-a vândut toate propietățile și s-a stabilit în Londra, alături de soția și cei trei copii. În Londra, acesta ține spectacole de stand-up comedy la Leceister Square Theatre.  

"Divertismentul din țară se bazează foarte mult pe muzică. Iar în partea de comedie, lucrurile sunt foarte subțiri, iar cele de la televizor sunt și mai subțiri decât cele de pe scenă care cât de cât mai există." a spus Dragoș Moștenescu pentru o publicație din România.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dragos Mostenescu (@tituscomedy) on


La Bloc

"La Bloc" a fost un serial TV de comedie care a apărut în anul 2002 și a fost difuzat pe PRO TV. Serialul s-a inspirat din umorul românesc, de "scara blocului". Ultimul episod a fost difuzat în anul 2008, iar în anul 2013 a fost un episod special. În total au fost 524 de episoade. 

Istoria “La Bloc” este scrisă cu recorduri de audiență, cu cifre impresionante și mai presus de toate, cu o echipa unită și cu prietenii pe viață. “La Bloc” a scris și o premieră în istoria televiziunii din România. Actrița Mariana Dănescu, cea care interpreta în serial rolul lui Lili, a născut în văzul a milioane de români.

Regizorii și echipa de producție a serialului au împrumutat personajului Lili experiență de viață a actriței ce-i dădea viață, așa că nașterea micuțului Mihăiță a fost așteptată cu sufletul la gură de toți telespectatorii PRO Tv și de doi “tati”, unul din realitate și unul din serial, adică Dragoș Mostenescu ce juca rolul lui Costel.

Vezi și POVESTEA DIN SPATELE SERIALULUI LA BLOC:

FULLSCREEN
Îl mai știi pe Costel din serialul "La Bloc"? Unde s-a stabilit și cu ce se ocupă acum actorul Dragoș Moștenescu
  • /Vezi episoade in intregime pe
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO