Imagine rară cu Andreea Esca din anii ’90: „Cât de frumoasă ești!”

Imagine rară cu Andreea Esca din anii rsquo;90: Cât de frumoasă ești!
Citeste mai mult despre: Andreea Esca, anii '90, CNN,
Autor: Redactia
Data publicarii: 23 Aprilie 2020
Data actualizare: 24 Aprilie 2020
Andreea Esca și-a surprins fanii de pe Instagram cu o imagine din anii ’90 în care apare alături de legenda cinematografiei mondiale Jane Fonda.

Fotografia de colecție a fost făcută în anii ’90, când prezentatoarea Știrilor Pro TV se specializa în jurnalism la CNN, ajunsă acolo cu o bursă. Fotografia are circa 25 de ani vechime și e din una dintre cele mai frumoase perioade din viața vedetei, după cum ea însăși povestea mai demult pe blogul ei.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Way before @graceandfrankie I was already a big fan???? of @janefonda ❤️ #foundthis #cnn #memories

O postare distribuită de Andreea Ioana (@andreeaesca) pe

Andreea Esca și-a impresionat fanii de pe Instagram cu imaginea postată și a primit o mulțime de complimente. „Cât de frumoasă ești!”, „Wow!”, „Ești neschimbată!” -  sunt doar câteva din mesajele primite.

„Era iarna lui 1994. Fiecare din grupul de 10 jurnaliști venea din diverse colțuri ale lumii după ce câștigaserămm burse de perfecționare în media. Toți eram avizi să mâncăm televiziune pe pâine, acasă la mama știrilor. Eram impresionați de mărimea clădirii, de experiența oamenilor care aveau să ne devină profesori și chiar de faptul că vom fi singuri acolo pentru două luni. 

(...)

Sursa foto: http://andreeaesca.ro/

Viața noastră era absolut superbă. Toată ziua lucram și învățam de la reporterii și producătorii CNN, iar seara petreceam că nebunii. Eram cazați cu toții într-un hotel cu alura casei sudice tipice din “Pe aripile vântului”, care s-a transformat rapid într-un loc de pelerinaj pentru mulți angajați ai televiziunii americane care veneau să ne viziteze”, povestea mai demult Andreea Esca.

Aventura americana a vedetei PRO TV a fost una de neuitat.

Foto: http://andreeaesca.ro/

„În weekend plecam din oraș prin împrejurimi. Și asta datorită colegului nostru Guido de la Deutsche Welle, care hotărâse pur și simplu să cumpere o mașină pentru perioada stagiului. A găsit una cu vreo 200 de dolari, cu uși care nu stăteau închise decât dacă cineva dinăuntru le ținea. Așadar noi ne înghesuiam foarte mulți și trăgeam de portiere în timp ce Guido conducea cu vitejie. N-am ratat niciun “country club”, nicio discotecă “hip” și nicio petrecere care a avut loc în perioada șederii noastre acolo. Aveam și ziua în care fiecare membru al grupului gătea pentru toți ceva tradițional din țara lui… Îmi amintesc că eu am făcut mămăligă cu ciulama”, povestea Andreea Esca.

VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies