Imagine rară cu Brigitte Pastramă. Cum arăta la 19 ani, înainte să apeleze la ajutorul medicilor esteticieni

Imagine rară cu Brigitte Pastramă. Cum arăta la 19 ani, înainte să apeleze la ajutorul medicilor esteticieni
Sursa FOTO: Instagram
Autor: Redactia
Data publicarii: 30 Iunie 2020
Data actualizare: 20 Martie 2021
Brigitte Pastramă se numără printre cele mai controversate și populare vedete din showbiz-ul autohton. Orice mișcare face și orice postare publică pe rețelele sociale, vedeta reușește să atragă atenția presei mondene și a pritenilor virtuali care îi urmăresc activitatea în mediul online. 

Brigitte a fost întotdeauna o femeie voluptoasă, foarte atentă la modul în care arată. Pentru a fi mulțumită de aspectul său fizic, vedeta a trecut de-a lungul timpului prin câteva intervenții chirurgicale care i-au transformat corpul și chipul. 

Brigitte și-a mărit sânii și și-a injectat colagen în buze la vârsta de 19 ani. În 2003, vedeta a intervenit din nou la nivelul buzelor. Medicul estetician i-a injectat atunci o substanță permanentă în buze, care a migrat la nivelul feței. 

În plus, vedeta a optat în acea perioadă și pentru injecțiile cu acid hialuronic, pe care le-a folosit la nivelul feței. 

Din această cauză, în 2010 Briggite a ajuns în Germania, unde doctorii au ajutat-o să elimine problemele estetice. Au urmat apoi augmentarea feselor și o rinoplastie în Turcia.

Vedeta recunoaște că a apelat la ajutorul specialiștilor în chirurgie estetică deoarece și-a dorit să fie frumoasă, iar numărul intervențiilor prin care a trecut se ridică la 19, scrie presa mondenă. 

Fără urmă de îndoială, Brigitte Pastramă este posesoarea unor trăsături feminine aparte, iar acest lucru era vizibil încă de la vârsta de 19 ani. Imaginea rară a fost publicată de vedetă pe contul său de Instagram. 


Sursa FOTO: IntagramVezi și: 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies