Imagine rară cu Celine Dion. Cum arată artista după ce și-a anulat turneul din Europa din cauza problemelor de sănătate

Imagine rară cu Celine Dion. Cum arată artista după ce și-a anulat turneul din Europa din cauza problemelor de sănătate
Citeste mai mult despre: Celine Dion, divertisment, muzica, vedete,
Autor: Diana Oprea
Data publicarii: 11 Mai 2022
Data actualizare: 05 Iunie 2022
La sfârșitul lunii aprilie, Celine Dion și-a anulat turneul său “Courage” din Europa, din cauza problemelor de sănătate. Recent, artista și-a bucurat fanii, publicând o fotografie de familie pe pagina sa de socializare. 

Celebra cântăreață a marcat Ziua Mamei cu o imagine rară, în care apare alături de cei trei băieți ai ei. Totodată, ea a făcut public un mesaj în care a vorbit despre mamele din Ucraina care au fost nevoite să treacă prin momente grele. pCeline Dion are o ținută simplă și nu este machiată. Alături de ea sunt cei trei fii: René-Charles, în vârstă de 21 de ani și gemenii Nelson și Eddy, în vârstă de 11 ani.

„Mă gândesc la mamele din Ucraina și din întreaga lume care și-au pierdut copiii. Și pentru acele mame care se îngrijorează în mod constant cu privire la modul în care își pot ține copiii în siguranță. Și pentru acele mame care își dedică fiecare gram de energie doar pentru a le oferi copiilor lor strictul necesar al vieții. Aceste mame sunt cu adevărat cele mai curajoase și le dedic această Zi a Mamei tuturor. Ne rugăm ca ele să găsească liniște și confort pentru familiile lor”, a scris artista.

Celine Dion a anunţat că îşi amână concertele programate în acest an în Europa, printr-un mesaj video postat pe pagina de socializare: 

„Îmi pare atât de rău, mă întristează că trebuie să amân din nou spectacolele. Prima dată a fost evident din cauza pandemiei și de data aceasta sănătatea mea mă obligă să amân spectacolele din turneul european… Mă simt puțin mai bine… dar încă am spasme musculare. … Trebuie să fiu în cea mai bună formă bună, să fiu sănătoasă ca să pot oferi 100% din mine pe scenă, pentru că asta meritați”, a transmis cântăreaţa canadiană, în vârstă de 54 de ani,


Sursă foto: Getty Images, Instagram/ Celine Dion 
Vezi și: 

 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!