Imaginea controversată cu Lora care a stârnit scandal pe internet

Imaginea controversată cu Lora care a stârnit scandal pe internet
Citeste mai mult despre: Lora, Instagram,
Autor: Doina Goanta
Data: 10 Ianuarie 2020
Lora este perfect conștientă de atuurile sale fizice și își încântă fanii de pe rețelele de socializare cu imagini sexy. Deși majoritatea reacțiilor sunt pozitive, sunt și fani care cred că postările vedetei cad în sfera vulgarului.

În una din cele mai recente imagini postate pe Instagram, vedeta apare cu spatele, într-o pereche de jeanși mulați. Fanii i-au admirat posteriorul și au lăudat-o pentru forma fizică excepțională. Însă o parte a considerat lipsă de respect această imagine în care vedeta apare de la spate. 

Citește și

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Looking at the bright side ????

O postare distribuită de LORA (@loraofficial) pe

“Looking at the bright side” – “Să vezi partea pozitivă a lucrurilor” – este mesajul Lorei care a însoțit imaginea. Fanii au reacționat imediat. “Un citat smart la o poză cu fundul. Tu parcă puteai mai mult”.

“Oare câți au dat zoom la poza asta?” – i-a mai scris un admirator.

“Și în final ce vrei să arăți la poza asta? Fundul? Părul? Geamul? Am observat că toate vă arătați fundul etc. Ce vreți să arătați că aveți fund, păr sau ce? Eu una nu înțeleg poza asta”, i-a scris o admiratoare.

Lora a răspuns “acuzațiilor”: “E o poză din spate și fundul e atașat. Trebuia să-l tai din poză? Nu poți să fii smart și să ai și fund? Nu înțeleg. Eu nu mă văd cum mă vedeți voi. Pentru mine e o poză cu mine din spate. O poză mișto, puțin mișcată. U're trying to shame me”.

Vezi și: Trending Review cu Daragiu  

FULLSCREEN
Imaginea controversată cu Lora care a stârnit scandal pe internet
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies