Imagini rare cu Charlize Theron și fiicele sale. Cum și-a impresionat actrița fanii

Imagini rare cu Charlize Theron și fiicele sale. Cum și-a impresionat actrița fanii
Sursa FOTO: Getty Images
Data: 12 August 2020
Pe 7 august, Charlize Theron a împlinit 45 de ani și a sărbătorit evenimentul organizând o petrecere virtuală, la care au fost invitați membrii familiei și câtiva prieteni foarte apropiați.

Cu această ocazie specială, fanii actriței Charlize Theron au avut șansa de a le admira și pe fiicele sale. Jackson are acum 8 ani, iar August, 5. 

Charlize a decis să își formeze o familie în urmă cu opt ani, atunci când l-a adoptat din Africa de Sud pe Jackson. 

Daily Mail a publicat în trecut un interviu în care actrița a povestit câteva detalii despre evoluția lui Jackson. 

"Și eu am crezut că este băiat până într-o zi, în jurul vârstei de trei ani, când m-a privit și mi-a spus <<Eu nu sunt băiat>>. Acela a fost momentul în care am decis că am două fiice frumoase pe care, ca orice părinte, îmi doresc să le cresc bine și să le protejez", a declarat Charlize Theron în respectivul interviu. 


Despre Jackson, Charlize Theron spune că s-a născut exact așa cum a fost menit să se nască: "Nu sunt eu în măsură să decid absolut nimic pentru ele", a mai adăugat vedeta.

La trei ani după venirea lui Jackson în familia sap, actrița de origine sud-africană a adoptat-o și pe micuța August. 

Charlize Theron a preferat să fie discretă și să își păstreze viața de familie departe de ochii presei. Acesta este și motivul pentru care imaginile cu fiicele sale sunt foarte rare.

Cadrele apărute acum pe contul de Instagram al actriței marchează a treia dată când Charlize Theron decide să le ofere fanilor ocazia de a îi vedea copiii. 


Sursa FOTO: Profimedia ImagesVezi și VIDEO: Cum a fost pentru Cabral să se întoarcă pe platourile de filmare după o pauză de mai bine de trei luni


 
FULLSCREEN
Imagini rare cu Charlize Theron și fiicele sale. Cum și-a impresionat actrița fanii
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO