”Îmi va schimba viața”. Ce decizie a luat Jessica Alves cu privire la transformarea în femeie

Îmi va schimba viața . Ce decizie a luat Jessica Alves cu privire la transformarea în femeie
Data publicarii: 28 Ianuarie 2021
Data actualizare: 28 Ianuarie 2021
Jessica Alves continuă procesul de transformare definitivă în femeie, după o lungă perioadă în care s-a folosit de operațiile estetice pentru a deveni o persoană perfectă.

Vedeta de 37 de ani a început acest proces mai bine de un an, după ce în trecut cheltuise sute de mii de lire pentru intervenții chirurgicale pentru a se transforma într-un bărbat ideal.

După ce a recunoscut că visul ei este să devină femeie, Jessica Alves s-a folosit de toate procedurile invazive și non-invazive pentru a-și îndeplini dorința.

În prezent, starul se află în Tailanda, unde va petrece o bună perioadă de timp pentru a fi supusă unei operații chirurgicale care îi va schimba viața.

”Am fost discretă cu privire la această călătorie. Sunt în Bangkok pentru o intervenție estetică. Acum sunt în carantină, apoi urmează să mă operez. Nu pot să dau detalii despre ce este vorba, dar va fi o operație care îmi va schimba viața”, a mărturisit Jessica Alves pentru DailyMail. 

Jessica Alves, cunoscută în trecut Rodrigo Alves, a cheltuit peste 600.000 de lire sterline pe operațiile estetice, iar în prezent continuă procesul de a se transforma în femeie. 

"Sunt cunoscut drept bărbatul Ken, dar în interiorul meu întotdeauna m-am simțit ca Barbie. E un sentiment minunat să pot spune, în sfârșit, lumii că sunt femeie”, a dezvăluit Rodrigo Alves pentru Sunday People, la începutul anului 2020.

Vezi și: Facem Level (Gen Session) – episodul 15 – IHATEPINK & Bobospider: Fălci e mic copil pe lângă experiența din Depth
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies