În 2018, Smiley a fost în topurile de radio cu 22 de piese

În 2018, Smiley a fost în topurile de radio cu 22 de piese
Autor: Ionela Lupu
Data: 22 Decembrie 2018
În 2018, Smiley a fost în playlisturile radiourilor și televiziunilor muzicale cu 22 de piese lansate de artist în ultimii ani, care au totalizat peste 30.000 de play-uri. 

Anul acesta, Vals, ultima piesă lansată de pe albumul Confesiune, a ocupat primul loc în Summer Chart 2018, un top realizat de MediaForest. Aprinde scânteia, cea de-a două piesă lansată de Smiley în 2018, a strâns peste 4000 de difuzări pe radio și TV.


"Acum că se mai încheie un an, declar cu mâna pe inima că am avut un an fllloarte frumos. Sunt super recunoscător pentru tot ce mi s-a dat, pentru experiență de a cânta în primul meu turneu și pentru echipa mea de la HaHaHa Production alături de care an de an facem lucruri frumoase pentru oamenii care ne ascultă.

Cred că Moș Crăciun are motiv să îmi lase ceva sub brad! I-aș lasă și eu un cadou lui pentru cât de recunoscător sunt pentru tot ce am trăit și pentru toți oamenii care-mi sunt aproape în fiecare zi" declară Smiley.

Anul acesta,  Smiley a susținut și lansat 6 artiști noi în piață muzicală: Seredinschi, fost concurent la Vocea României, IOVA, artista de muzică electro, 7Klase, trupa de băieți din Republica Moldova, Amir și el fost concurent la Vocea României, Katia, fetiță de 12 ani care a câștigat trofeul Next Star, și Dominique.

Anul de sărbătoare al lui Smiley a fost încununat de concertul de la Arenele Române, un preambul la primul sau turneu național, Confesiune, susținut în 10 orașe din țară.  10 concerte și 30.000 de oameni care au aplaudat și au cântat cu Smiley au transformat Turneul #Confesiune în cea mai emoționantă reușită a artistului. 

Turul de forță al lui Smiley tocmai s-a încheiat cu o nouă victorie, în postura de antrenor la Vocea României. Trofeul Vocea României a ajuns pentru a treia oară în echipa Smiley. După ce a câștigat sezoanele 2011 și 2017 cu Ștefan Stan, respectiv Ana Munteanu, Smiley singurul antrenor care a participat la toate edițiile show-ului de la ProTV, a reușit și anul acesta performanță prin Bogdan Ioan.

Acesta a reușit să abia cel mai viral moment din toate edițiile de Vocea României. “Bogdan este arhitectul din Constanța pe care oamenii l-au făcut celebru la nivel mondial, este cel mai urmărit concurent din istoria aceste emisiuni, omul din echipa mea care a reușit să convingă în finală că el este Vocea României”, povestește entuziasmat Smiley.

FULLSCREEN
În 2018, Smiley a fost în topurile de radio cu 22 de piese
  • /Vezi episoade in intregime pe
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO