Încă o vedetă din România în zona afectată de coronavirus. După Adelina Pestrițu, Laurette ajunge la Milano

Încă o vedetă din România în zona afectată de coronavirus. După Adelina Pestrițu, Laurette ajunge la Milano
Citeste mai mult despre: coronavirus, Laurette, Milano,
Autor: Redactia
Data publicarii: 25 Februarie 2020
Data actualizare: 25 Februarie 2020
Vedetele din România nu par afectate de isteria generală creată de coronavirus. Mai întâi Adelina Pestrițu a mers în cea mai afectată țară din Europa, Italia, iar acum o altă vedetă a postat imagini pe social media, din Milano.

Laurette se află în vacanță în Lombardia, una dintre zonele afectate din Italia.  Modelul a postat imagini din centrul orașului Milano și din zonele din împrejurimi. 

Întrebată de fani dacă îi e teamă de coronavirus, Laurette a postat un citat din Psalmi. “Nu trebuie să te temi. Nici de ciuma care bântuie în întuneric, nici de molima care bântuie ziua-n amiaza mare. Psalmul 91: 5,6  Psalmul 91:7 ,,O mie să cadă alături de tine și zece mii la dreapta ta, dar de tine nu se vor apropia”.

În plus, vedeta a postat o captură dintr-o publicație internațională care susține că persoanele de origine africană sunt mai ferite de coronavirus.

Italia: 7 morți și 229 de cazuri confirmate

Regiunile cele mai afectate de epidemia provocată de noul coronavirus în Italia sunt Lombardia, la graniţa cu Elveţia, şi Veneto, la graniţa cu Slovenia, fiind de asemenea vizate Piemont, care se învecinează cu Franţa, şi Trentino-Tirolul de Sud, la graniţa cu Austria.

Numărul de cazuri de contaminare cu noul coronavirus a rămas stabil luni în Italia la 229 de cazuri, a anunţat Angelo Borrelli, în cadrul unei conferinţe de presă.

VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies