Inna, filmată în timp ce cântă manele! Clipul, postat pe YouTube

Inna, filmată în timp ce cântă manele! Clipul, postat pe YouTube
Citeste mai mult despre: Inna, manele, porc tv, YouTube,
Autor: Iulian Ioncea
Data publicarii: 12 Noiembrie 2021
Data actualizare: 12 Noiembrie 2021
Invitată la Window Shopping, pe Porc TV, canalul iubitului ei Deliric, Inna a făcut câteva dezvăluiri inedite! Pe lângă faptul că le-a spus tuturor, la detectorul de minciuni, cât cheltuiește pe haine, artista a și cântat manele.

Într-o atmosferă relaxantă și funny, artista a fost deschisă să povestească despre proiectele pe care le face perioada aceasta, dar și să recunoască prețurile pieselor din ținutele pe care le poartă la evenimente, pe scenă sau în viața de zi cu zi.

Astfel, artista se pregătește de cea de-a doua ediție de Dance Queen’s House, proiect prin care stă izolată într-o casă cu songwriteri și producători și compune piese. În urmă cu un an, când a avut prima ediție de Dance Queen’s House, a lansat 10 piese într-un album care se numește ”Heartbreaker” și care include hiturile ”Flashbacks” și ”Maza”.

În ceea ce privește sumele pe care le investește în ținutele pe care le poartă, Inna a glumit că se teme că află mama ei valoarea produselor, având în vedere că unele piese costau cam mult. Artista a fost supusă detectorului de minciuni și a recunoscut că Deliric este rapperul ei preferat și că și ea, ca orice om, are secrete. Surpriza de final a fost că Inna a cântat manele… pe versurile lui Deliric.

Vezi și: Întrebarea Mesei Rotunde cu Narcisa Suciu - Ștefan Hrușcă nu mă suportă, am auzit
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies