Ioana Ginghină, transformată după divorț: "Fetele fericite sunt cele mai drăguțe"

Ioana Ginghină, transformată după divorț:  Fetele fericite sunt cele mai drăguțe
Citeste mai mult despre: Ioana Ginghina, divort, fotografii, iubit,
Data publicarii: 14 Ianuarie 2020
Data actualizare: 14 Ianuarie 2020
Se spune că după divorț, multe femei se redescoperă sau se reinventează.
Ioana Ginghină confirmă această vorbă și o și ilustrează magistral, în fotografii în care pur și simplu strălucește. Ca cele de pe Instagram, în care actrița apare foarte fericită, parcă întinerită cu 10 ani. Și despre care chiar ea declară: "fetele fericite sunt cele mai drăguțe."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hey ???? #happygirl #lovemylife #happythoughts

O postare distribuită de Ioana Ginghina (@ioanaginghina) pe

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vine Primavara? ???????? #happygirlsaretheprettiest #ioanaginghina

O postare distribuită de Ioana Ginghina (@ioanaginghina) pe


Vedeta a dezvăluit în emisiunea lui Cătălin Măruță că acum se simte foarte bine, a învățat foarte multe din despărțirea de Alexandru și cei doi se înțeleg, în prezent, excelent.
 
"Sunt bine, s-a dovedit a fi o experiență bună. Relația dintre mine și Alexandru este foarte bună și ne creștem foarte frumos copilul. Chiar ne trimitem mesaje. Urările au fost pe bune și sincere. Să lăsăm ce a fost în 2019 și să ne creștem frumos copilul',  i-a mărturisit Ioana lui Măruță.
 
Actrița a vorbit deschis despre viața ei personală și a negat zvonurile apărute în presă că ar fi gravidă, însă recunoaște că își mai dorește un copil. În plus, actrița a vorbit și despre bărbatul alături de care și-a petrecut Revelionul. Acesta este din Oradea și  i-a fost aproape în ultimele luni, însă ea susține că nu e nimic între ei, ci sunt doar prieteni deocamdată.

Într-un interviu acordat pentru perfecte.ro, Ioana Ginghină chiar spunea că intenția ei e să își refacă viața:
 
“Să știi că poate asta e singurul lucru bun din toată nebunia asta, că mi se mai dă șansa să mai retrăiesc o dată adolescența. Să mă îndrăgostesc,  să mai dau un mesaj, mă sună nu mă sună...”
 

Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol au împreună o fetiță, pe Ruxandra, în vârstă de 11 ani, care a rămas să locuiască alături de Ioana, deși cei doi au custodie comună. 
 


 

Pe PRO TV PLUS puteți urmări un interviu cu Ioana Ginghină:


 

FOTO: FACEBOOK/INSTAGRAM
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies