Irina Deaconescu a născut o fetiță. Ce nume deosebit i-a ales

Irina Deaconescu a născut o fetiță. Ce nume deosebit i-a ales
Autor: Diana Oprea
Data publicarii: 28 Martie 2022
Data actualizare: 28 Martie 2022
Fotbalistul Cristi Manea și iubita lui, voggerița Irina Deaconescu, sunt în al noulea cer de bucurie. Irina a născut sâmbătă, pe 26 martie 2022, o fetiță, fiind al doilea copil al cuplului. Cei doi au postat deja primele imagini cu mezina familiei și i-au dezvăluit numele deosebit. 

În weekend, Irina Deaconescu a născut prematur. Influencerița a împărtășit cu cei peste 1,1 milioane de urmăritori  ai săi primele imagini cu fetița. De asemenea, ea a ținut să le povestească de ce a ales numele Venus. 

„Vă mulțumesc pentru toate mesajele. Sunteți minunați. Evident, au apărut și răutăcioși care au impresia că au vreun drept în a-și da cu părerea despre numele ales de noi pentru copilul nostru. E copilul nostru! Pentru mine, Venus este un nume special, e un nume puternic. Dacă pe sora ei o cheamă Victoria, care este un nume extraordinar de puternic, trebuia să facem asta și pentru Venus”, spune Irina într-o înregistrare video. 

Vloggerița a mărturisit că numele nu era pe lista lor de propuneri. 

„Mă gândeam la ceva ceresc: Luna, Aura, Angela ...Deodată am zis Venus, nu știu de unde a venit, nu mă întrebați. Cristi s-a uitat așa la mine și a zis: băi, da, e foarte tare! Apoi am văzut numai semne. Și eu și Cristi auzeam continuu la radio, la televizor. Maică-mea a găsit o brățară în casă pe care scria Venus. Clar, a fost un semn și suntem tare încântați. I se portivește de minune”, a povestit Irina în timp ce se afla la spital.

Înainte de naștere, Irina Deaconescu le-a mărturisit internauților că a luat niște pastile pentru răceală, preventiv. Nu a trecut mult și s-a făcut rău. A vomitat de mai multe ori, iar ulterior i-au apărut contracțiile, scrie viva.ro

Sursă foto: Instagram/ irinassw

cristianmanea4

Vezi și: 


 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!